• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Recensies

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,91 van 5 op basis van 32 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Chantal, Pekela, 13-07-2015 08:14
Voor het eerst weer een keertje kunnen cani crossen. :-) Heerlijk gelopen! Door Heistek manuele- en hersteltherapie, geen spatje last van hielspoor of mijn enkelband, gaat erg goed dus dankzij de behandelingen.
Geschreven door R. kuiper, Winschoten, 25-06-2015 11:24
Pas 1 behandeling gehad voor mijn hielspoor klachten maar nu merk ik al een wereld van verschil. Ik had zoveel pijn dat ik alleen nog maar voetje voor voetje de trap af kon en nu na de eerste behandeling kan ik al weer redelijk normaal de trap af lopen. Ondanks de soms pijnlijke behandeling kijk al uit naar de volgende behandeling. Als deze lijn doorzet ben ik in no time van mijn klachten af.
Geschreven door dhr Jellema, Friesland, 26-05-2015 09:49
Meerdere keren naar Heistek manuele therapie geweest voor het behandelen van mijn achillespees en hielspoor klachten. Waren pittige behandelingen maar het was het waard. Kreeg ook duidelijke uitleg over hoe mijn klachten waren ontstaan en hoe het menselijk lichaam werkt. Heel fijn want met deze informatie kan ik in de toekomst herhaling van de klachten proberen te voorkomen. De praktijk heeft een heel andere werkwijze dan de gemiddelde (fysio)therapeut maar dat is in dit geval heel positief!! Dank Ronald voor al je gedane moeite en zoals beloofd deze recensie.
Geschreven door S. Meijer, Groningen, 16-05-2015 15:43
Ben blij eindelijk iemand gevonden te hebben, in het noorden van Nederland, die mij van mijn tennisarm af heeft geholpen. 4 behandelingen en meegekregen oefeningen voor thuis waren voldoende. Geen pijn meer.
Geschreven door R Smit, Emmen, 02-05-2015 08:26
Ik ben blij dat ik naar Heistek toegegaan ben nadat iemand mij op hem gewezen had. Had al veel geprobeerd om van de pijn in mijn bovenrug tussen de schouderbladen af te komen. Het waren zware behandelingen maar ze hebben geholpen en ben de pijn kwijt en voel me veel soepeler.
Geschreven door J. Mulder, Zwolle, 25-04-2015 11:08
Verleden maand mijn laatste behandeling gehad voor mijn hielspoor klachten bij de praktijk van Ronald Heistek. Hierna consequent de oefeningen gedaan die mij meegegeven waren en ik kan zeggen dat ik nu sinds enkele dagen geen pijn meer heb!
Geschreven door Martine Kuipers, Ter Apel, 21-04-2015 14:20
Ik had al langere tijd last van rug- en nekklachten waardoor ik vaak hoofdpijn had. Omdat ik gehoord had dat Heistek een goede praktijk was voor deze klachten had ik een afspraak gemaakt. Ik kon heel snel terecht en na een paar behandelingen was ik van mijn klachten af. Helemaal top!!
Geschreven door C Dijk, Veendam, 20-04-2015 16:47
Omdat ik al tijden flink last had van mijn rug verleden week naar Heistek toe geweest. Onvoorstelbaar hoe ik na die ene behandeling al vooruit gegaan ben. Ik heb goede hoop dat ik over een paar behandelingen helemaal vrij ben van rugpijn!
Geschreven door D Haverkamp, Assen, 18-04-2015 09:20
Wat een fijne praktijk. Vriendelijk maar bovenal kundig. Na enkele behandelingen al bijna geen last meer van mijn hielspoor. Heb goede hoop dat ik er snel helemaal van verlost ben.
Geschreven door A. Abbink, Enschede, 17-04-2015 16:50
Inderdaad in 3 behandelingen van mijn tennisarm genezen. Er wordt hier nog ouderwets tijd en aandacht aan de patiënt geschonken. Tevens was de praktijk vanuit Enschede, via de A31, goed aan te rijden. Ik beveel Heistek manuele therapie van harte aan.
Geschreven door Ruud Mulder, Groningen, 07-04-2015 13:34
Eindelijk van de pijnlijke Hielspoor af. Was ten einde raad maar heel blij iemand gevonden te hebben die me wel kon helpen. De behandeling waren niet pijnloos maar had het er graag voor over! Ik kan Heistek manuele en hersteltherapie aan iedereen aanbevelen.
Geschreven door Wendy de vries, emmen, 04-04-2015 08:56
Ik liep al een klein jaar rond met een pijnlijke tennisarm. Ondanks behandeling door een fysiotherapeut kwam ik er niet vanaf. Totdat ik bij de praktijk van Heistek terecht kwam. Had ik veel eerder moeten doen. In enkele behandelingen was ik van mijn tennisarm verlost. In 1 woord super!