• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Uw therapeut voor Mens en Dier!

 

Snel verlichting van uw klachten. 

Van harte welkom op de website van Heistek manuele en Osteopathie. De specialist voor de behandeling van uw tennisarm - tenniselleboog, golfersarm,en andere klachten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het Osteopatisch Chiropractisch laten behandelen van uw paard en hond. Speciaal voor werkenden en zelfstandig ondernemers hanteren wij ruime openingstijden. Zo hoeft u geen vrij te nemen van uw werk, of opdrachten af te zeggen.

Afspraak maken Meer informatie

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,93 van 5 op basis van 42 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Jolien, Ubbena, 15-11-2023 11:12
Via mond op mond reclame bij jullie praktijk terecht gekomen. Al jaren had ik verschillende lichamelijke klachten waaronder pijn in de ellenbogen en rug. Na 3 behandelingen voel ik me al zoveel beter. Ben helemaal blij!! Maar wat ik eigenlijk veel belangrijker vind was het respect dat Ronald voor me had. Ik ben veganistisch en dat maakt het niet altijd makkelijk om voldoende juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen om het lichaam goed te laten functioneren. Ronald oordeelde totaal niet, liet me in me waarde en dacht mee hoe ik mijn lichaam met de voor mij juiste voeding zo goed mogelijk kon ondersteunen. Het voelde als een warm vertrouwd bad. Dank Ronald!
Geschreven door Johan, Bellingwolde, 15-11-2023 11:04
Al ruim een half jaar liep ik, na een ongeval, met een klapvoet aan mijn linker been. Daarvoor bij verschillende behandelaars en artsen geweest en uiteindelijk een brace aangemeten gekregen om nog enigszins normaal te kunnen lopen. Via een tip bij jullie terecht gekomen. Het is onvoorstelbaar maar na 1 behandeling kan ik bijna helemaal zonder brace lopen en merk ik dat mijn voet al veel beter functioneert. Alleen op mijn werk draag ik de brace nog voor de veiligheid maar dat kan ook een stukje tussen mijn oren zitten. ;-) In ieder geval ben ik al zeer tevreden en kan dit adres van harte aanbevelen.