• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Uw therapeut voor Mens en Dier!

 

Snel verlichting van uw klachten. 

Van harte welkom op de website van Heistek manuele en Osteopathie. De specialist voor de behandeling van uw tennisarm - tenniselleboog, golfersarm,en andere klachten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het Osteopatisch Chiropractisch laten behandelen van uw paard en hond. Speciaal voor werkenden en zelfstandig ondernemers hanteren wij ruime openingstijden. Zo hoeft u geen vrij te nemen van uw werk, of opdrachten af te zeggen.

Afspraak maken Meer informatie

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,93 van 5 op basis van 44 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Mirthe, Twist Duitsland, 25-01-2024 14:02
Hoi Ronald, ik heb gisteren voor het eerst na je behandeling weer even gereden op Vera en wat was ze enorm fijn. Een heel ander paard heb ik nu, ook met het spelen los in de bak zag ik al dat ze zich prettiger voelde in haar lichaam, maar wat een verschil onder het zadel, niet normaal. Enorm bedankt!!
Geschreven door Tamar, apeldoorn, 02-01-2024 08:04
Nav het telefonische consult wat ik bij jullie heb gehad met de gekregen adviezen aan de gang gegaan waaronder het geven van Mastic Horse voor de maag van mijn paard. Ben erg tevreden over dit product. Ben nu een maand verder en begin herstel te zien. Daarnaast heb ik mijn paard een maand op rust gezet en begin inmiddels een heel ander paard te zien . Dankjewel !!! Groetjes Tamar