• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Uw therapeut voor oa Paarden, Honden en Mensen!

 

Snel verlichting van uw klachten. 

Van harte welkom op de website van Heistek manuele en Osteopathie. De specialist voor de behandeling van uw tennisarm - tenniselleboog, golfersarm,en andere klachten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het Osteopatisch Chiropractisch laten behandelen van uw paard en hond. Speciaal voor werkenden en zelfstandig ondernemers hanteren wij ruime openingstijden. Zo hoeft u geen vrij te nemen van uw werk, of opdrachten af te zeggen.

Afspraak maken Meer informatie

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,92 van 5 op basis van 36 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door De Groot, Stadskanaal, 15-10-2022 16:14
Omdat ons paard enthousiast was na de behandeling van Marlene werd ik zelf ook nieuwsgierig en vond ik het de hoogste tijd. Na ruim 2,5 jaar met een hele pijnlijke nek en dagelijks hoofdpijn stapte ik vandaag binnen bij Ronald Heistek (Manuele- en Hersteltherapie)! Echt waar. Kan m’n geluk nu al niet op, om gewoon weer m’n hoofd te kunnen draaien en te bewegen zónder dat alles zeer doet - na slechts één afspraak. Wat ‘n geweldige professionele en super aardige vaklui zijn dat, zeg. Twee wereld osteopaten. Eerlijk waar. Grote klasse. Ben zó blij ……….. 🤗 https://www.heistek-mht.nl
Geschreven door Robert, Malden, 24-08-2022 10:46
Van de een op de andere dag kreeg ik het syndroom van Horner (afhangend oog) en een stekende en schurende pijn in mijn oog met uitstraling naar mijn slaap en kaak. Hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een zenuw. De pijn in mijn oog was echt ondraagbaar. Anderhalf jaar heb ik bij 2 verschillende neurologen, een kaakspecialist en 2 kaakfysio's gelopen. Met geen resultaat - men kon niet achterhalen waar het probleem vandaan kwam. Ik slikte elke dag 6 tabletten pijnstillers om de pijn draagelijk te houden. Nadat ik het hele internet had afgezocht naar alternatieve kwam ik bij Heistek terecht. 1 behandeling gehad en merkte direct verlichting. Aangezien wij niet in de buurt woonde herhaald mijn vrouw de behandeling nu zelf (1 x in de 2 weken). Het resultaat nu is dat ik voor 90% van mijn klachten af ben en geen medicatie meer nodig heb. Nogmaals erg bedankt - voor mij voelt het als een wonder waarvoor ik Ronald erg dankbaar ben.