• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Uw therapeut voor Mens en Dier!

 

Snel verlichting van uw klachten. 

Van harte welkom op de website van Heistek manuele en Osteopathie. De specialist voor de behandeling van uw tennisarm - tenniselleboog, golfersarm,en andere klachten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het Osteopatisch Chiropractisch laten behandelen van uw paard en hond. Speciaal voor werkenden en zelfstandig ondernemers hanteren wij ruime openingstijden. Zo hoeft u geen vrij te nemen van uw werk, of opdrachten af te zeggen.

Afspraak maken Meer informatie

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,93 van 5 op basis van 45 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Ingrid , Sappemeer, 09-05-2024 13:10
Onze hond liep mank. Naar de dierenarts geweest en daar werd geconstateerd dat het vanuit zijn heupen kwam ( hij heeft HD). Pijnstillers mee en balans zoeken tussen wel bewegen en niet forceren. Toch wilde ik graag dat Marlene hem ook nog even zou bekijken. Op een ontspannen manier heeft zij hem behandeld. Hij liet het allemaal gebeuren. Ze verhielp een blokkade in de rug en ribben en twee vast zittende pols gewrichten. Hij hupt niet meer en is weer zonder pijnstillers. Zo fijn!
Geschreven door Mirthe, Twist Duitsland, 25-01-2024 14:02
Hoi Ronald, ik heb gisteren voor het eerst na je behandeling weer even gereden op Vera en wat was ze enorm fijn. Een heel ander paard heb ik nu, ook met het spelen los in de bak zag ik al dat ze zich prettiger voelde in haar lichaam, maar wat een verschil onder het zadel, niet normaal. Enorm bedankt!!