• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Uw therapeut voor oa Tennisarm, paarden en honden!

 

Snel verlichting van uw klachten. 

Van harte welkom op de website van Heistek manuele- en hersteltherapie. De specialist voor de behandeling van uw tennisarm - tenniselleboog, golfersarm,en andere klachten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het Osteopatisch Chiropractisch laten behandelen van uw paard en hond. Speciaal voor werkenden en zelfstandig ondernemers hanteren wij ruime openingstijden. Zo hoeft u geen vrij te nemen van uw werk, of opdrachten af te zeggen.

Afspraak maken Meer informatie

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,91 van 5 op basis van 32 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Michelle, Veendam, 21-04-2022 07:23
Poosje terug ben je bij onze Dental geweest. Hij is ontzettend opgeknapt van de behandeling. Mijn dochter durft weer op hem te rijden en Dental is erg ontspannen. Hij ligt zelfs buiten te slapen, wat die eerder nooit deed. Zeer tevreden dus!
Geschreven door Renny, Beilen, 07-04-2022 11:38
Ik krijg veel vragen over hoe het nu met ons Bartje gaat. Hiervoor hartelijk dank voor de lieve berichtjes en interesse πŸ‘ Bij deze een verkorte versie over hoe en wat omtrent onze Bartje. Vorige week donderdag zijn wij bij de dierenarts geweest voor een gesprek, en een soort van 'APK'. Bartje mag Gabapentine blijven gebruiken mits de dierenarts hem 3 a 4 keer per jaar ziet en hem dan gaat controleren. Gezien Bartje vorige week weer een soort van terugslag had, heb ik weer een afspraak gemaakt met Marlene Heistek Hondenosteopaat Paardenosteopaat . Wij merken (nu ook weer) dat Bartje hier enorm veel baat bij heeftπŸ‘Œ Bartje is nu weer Bartje. πŸ˜„πŸ™ˆ Zo geweldig hoe Bartje iedere keer weer zo opknapt van deze behandeling. ❀ Het positieve is ook dat er nu meer tijd zit tussen een behandeling. Wij zijn voorzichtig optimistisch. πŸ€žπŸ€ Een aanrader !! https://www.heistek-mht.nl/over-ons/