• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
 • Unieke behandelwijzen

Hondenshampoo

Op zoek naar de beste hondenshampoo om je trouwe viervoeter mee te wassen en zijn vacht stralend en gezond te houden? Dan kunnen wij u verder helpen! De hondenshampoo van Prob is de perfecte oplossing voor alle hondenbezitters die op zoek zijn naar kwaliteit en effectiviteit. De prob produkten worden door veel dierenartsen aanbevolen en wordt door ons zelf gebruikt in onze osteopathie praktijk voor dieren. Lees hieronder waarom.

Een hondenshampoo voor de complete verzorging van Je Hond

Of je nu een hond hebt met een jeukende huid, gevoelige huid, andere huidproblemen, of gewoon op zoek bent naar de best verzorgende hondenshampoo dan is de hondenshampoo van Prob zeker de moeite waard om te proberen. De unieke specifieke formule van de shampoo zorgt er voor dat het allround inzetbaar is. De prob shampoo wordt in Zweden gemaakt van natuurlijke ingredienten zoals dennenteer. In zweden hebben de Prob produkten, waaronder de Prob shampoo, zo een goede naam opgebouwd dat veel dierenartsen in Zweden deze produkten aanbevelen.

Waar is de Prob hondenshampoo geschikt voor en waar wordt de shampoo veelvuldig voor gebruikt?

 • Jeuk. De Prob shampoo werkt verzachtend tegen jeuk.
 • Hondenshampoo en Conditioner in 1. Het gebruik van de shampoo zorgt voor een zachte en glanzende vacht. Oftewel alles wat je nodig hebt voor een gezonde vacht van je hond in één fles. Dus je hoeft geen extra conditioner meer te kopen wat veel geld scheelt.
 • Anti-roos Shampoo voor Honden. Bij de eerste wasbeurten kan er veel roos vrij komen. Wanneer de vacht droog is kan de roos makkelijk weggeborsteld worden. Na enkele wasbeurten zal de roos verdwenen zijn.
 • Behandelt en kalmeert de gevoelige en geïrriteerde huid.
 • Droogt de huid niet uit en is verzachtend.
 • Licht desinfecterend.
 • Lost korstjes, roos en huidresten makkelijk op.
 • Teek werend.*
 • Vlieg en steekinsecten werend.*
 • Geschikt voor gevoelige dieren.
 • Witte vacht wordt wit zonder vachtvernietigend bleekmiddel, verwijdert effectief gele urinevlekken etc.
 • De shampoo kan langdurig gebruikt worden.
 • Kan ook worden gebruikt voor puppy's en drachtige dieren.

* Dit tezamen met Prob Deo en/of Prob Olja

Kale plekken

Wanneer de hond kale plekken begint te krijgen dan is het raadzaam om naast de Prob shampoo ook de Prob Olja te gebruiken. De prob Olja werkt oa tegen een droge geïrriteerde huid; bacteriële infecties van de huid; jeuk; schimmelinfecties van de huid en is teek werend tezamen met de Prob shampoo en Prob Deo.

Door het gebruik van de Prob Olja zien wij in de praktijk dat bij veel honden in korte tijd de vacht weer terug gaat groeien.

Natuurlijke en Veilige Verzorging

Prob's hondenshampoo bevat alleen hoogwaardige ingrediënten en is ontwikkeld om aan de gezondheidseisen van je hond te voldoen. Voldoet tevens aan alle wettelijke Europese produkt regels. 

Aanbevolen door Professionals

De Prob shampoo wordt in Zweden sterk aanbevolen door dierenartsen en professionals zoals trimsalons.  Dit was voor ons een goede rede om de Prob shampoo te gaan testen en nadat wij zelf overtuigd waren, van de positieve effecten van de Prob shampoo, hebben wij besloten de shampoo te gaan verkopen.

Dus of je nu op zoek bent naar een hondenshampoo tegen jeuk, voor professionele verzorging, en/of op zoek bent naar een shampoo met een hypoallergene formule. Prob's hondenshampoo biedt het allemaal. De Prob hondenshampoo is eenvoudig bij ons te bestellen via onze webshop. Tevens kan daar de Prob Olja en de Prob deo bestelt worden. 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Prob hondenshampoo
Prob hondenshampoo