• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Meer informatie over Lage rugpijn

Bijna 2 miljoen mensen hebben vrijwel dagelijks pijn in de (lage)rug.Vaak ontstaan lage rugpijn door een te grote spanning op de spieren, pezen en banden in de onderrug. De pijn die dat geeft kan onverdraaglijk zijn. Ondanks de pijn lopen de meeste mensen er mee door tot het echt niet meer gaat en veelal gaat men dan pijnstillers en/of spierverslappers slikken.

Los van de eventuele bijwerkingen van het slikken van pijnstillers en spierverslappers is het doorgaans ook geen snelle en definitieve oplossing voor de lage rugpijn. Gelukkig is lage rugpijn doorgaans relatief simpel te verhelpen door manuele therapie waarbij diep ingewerkt wordt op de pezen, spieren en banden in de onderrug. Door deze behandeling zal de spierspaning snel dalen en de klachten verdwijnen. Meestal is er al na 1 a 2 behandelingen flinke vooruitgang te bemerken.

Indien u meer wilt weten over onze unieke kijk en behandelwijze van lage rugpijn en waarom wij zelden spierversterkende oefeningen meegeven om van uw lage rugklachten af te komen kunt u verder lezen op de pagina: Behandeling lage rugpijn.

Als u meer algemene artikelen wilt lezen kunt u die vinden bij artikelen lage rugpijn.

Ook kunt u voor vragen altijd persoonlijk contact met ons opnemen of direct een afspraak maken!

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Lage rugpijn
Lage rugpijn