• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Wat kan ik doen tegen grove of verstopte poriën? Hoe te behandelen en verkleinen.

Wat zijn vergrote poriën? Vergrote poriën zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat vooral zichtbaar is op het gezicht. Poriën zijn kleine openingen in de huid die talgklieren verbinden met de oppervlakte van de huid. Ze zijn verantwoordelijk voor het afvoeren van talg (huidolie) en zweet. Wanneer poriën vergroot zijn, worden ze meer zichtbaar en kunnen ze de huid een onregelmatige textuur geven. Lees hier meer over hoe je het beste Grove poriën kan behandelen en andere tips.

Oorzaken van vergrote poriën

  • De grootte van de poriën kan genetisch bepaald zijn. Als je ouders vergrote poriën hebben, is de kans groter dat jij ze ook hebt.
  • Naarmate we ouder worden, verliest de huid elasticiteit en stevigheid. Dit kan leiden tot vergrote poriën, vooral wanneer de huid haar ondersteunende structuur verliest.
  • Mensen met een vette huid hebben vaak meer last van vergrote poriën omdat de talgproductie hoger is.
  • Blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen en de productie van collageen verminderen, waardoor de poriën groter lijken.
  • Ophoping van dode huidcellen, talg en vuil kan poriën doen verstoppen, waardoor ze groter lijken.
  • Het regelmatig uitknijpen van mee-eters en het niet goed reinigen van de huid kan de poriën vergroten.

Wat te doen om vergrote Poriën zoveel als mogelijk te voorkomen

  • Houd de huid schoon om ophoping van talg en vuil te voorkomen.
  • Bescherm de huid tegen de zon om verdere schade te voorkomen.
  • Gebruik een speciale crème die er voor zorgt dat de huid Hydrateert, die de talgproductie reguleert, reinigt en de verwijde poriën van de huid verkleint. Daar komen we hieronder op terug.

 

Het Beste Product om Grove poriën te behandelen en verkleinen

Mastiha Care Face Cream met Mastiha & Citrus, Aloe. Deze natuurlijke creme wordt veel gebruikt bij de behandeling van Grove poriën maar ook bij mensen die last hebben van Rosacea.

De Mastiha, die in de creme verwerkt zit, zorgt er voor dat de poriën zich verkleinen. Daarnaast reguleert het de talgproductie, hydrateert het de huid, reinigt en heeft bewezen ontstekingsremmende eigenschappen door de aanwezige Mastiha (hars van een bepaalde boom uit Griekenland). 

Gebruiksaanwijzing: Smeer de creme meerdere malen per dag op het gezicht en masseer het zachtjes in.

Ingredienten: Chios Mastiha-olie & Mastiha-water, natuurlijke bioflavonoïden uit citrus en aloë, polyfenolen (antioxidanten afkomstig van planten), vitamine A en E uit het superfruit Kakadu-pruim en natuurlijke vocht inbrengende ingrediënten

Het behandelen van grove poriën vereist een gerichte aanpak. Door regelmatige gebruik te maken van de Mastiha Care Face Cream, kun je zichtbare poriën verminderen en genieten van een gezondere huidstructuur. De Mastiha Care Face creme is te koop in onze webshop. Bestel het vandaag nog zodat u zsm uw grove poriën kunt gaan behandelen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
grove poriën behandelen
grove poriën behandelen