• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Verdere info en tarieven opleiding behandelen Tennisarm en Golfersarm

De opleiding is te volgen voor iedereen die Fysiotherapeut, sportmasseur of massagetherapeut is. Zowel fulltime als parttime.

De kosten voor de opleiding zijn 220 euro exclusief btw per persoon bij minimaal 2 deelnemers. De opleiding gaat door bij minimaal 2 deelnemers per dag. De deelname aan de opleiding is pas definitief wanneer de toegezonden factuur is voldaan.

Indien u individueel opgeleid wil worden kan dat ook. In dat geval zijn de kosten 350 euro exclusief BTW. Er zal dan geoefend worden op de docent en de docent zal alle handelingen op u voordoen.

De opleiding start om 9 uur in onze praktijk in Mussel en is aan het einde van de middag afgelopen. Tijdens de opleiding wordt er gezorgd voor een brood maaltijd met koffie en/of thee die we bij mooi en warm weer nuttigen op de picknickbank in onze boomgaard.

De kosten voor de opleiding kunnen in de meeste gevallen worden afgetrokken van de belasting danwel opgevoerd worden als bedrijfskosten. Tevens is de btw doorgaans terug te vorderen, kunt u de reiskosten opvoeren als kostenpost etc. etc. Neem voor uw specifieke situatie contact op met uw boekhouder.

Voor eventuele vragen of als u zich wil inschrijven voor de opleiding kunt u  contact met ons opnemen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek Docent manuele en osteopathie