• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Opleiding effectief behandelen Tennisarm Golfersarm

Onze humane praktijk is in de loop van de jaren bekend geworden door de door ons zelf ontwikkelde effectieve methode om Tennisarmen Golfersarmen in gem. 3-4 behandelingen te verhelpen. Daar wij als praktijk de vraag naar de behandelingen niet meer aan kunnen hebben we besloten onze kennis, mbt het effectief behandelen van Tennisarmen Golfersarmen, over te brengen op Fysiotherapeuten, sportmasseurs en andere massagetherapeuten. Op die manier hopen we dat meer mensen snel van hun Tennisarm Golfersarm afgeholpen kunnen worden. 

De 1 daagse opleiding zal bestaan uit een deel theorie en praktijk (oefenen). Tijdens het theorie gedeelte zal uitgebreid ingegaan worden op het fenomeen Tennisarm Golfersarm: Wat is een Tennisarm Golfersarm? Hoe ontstaat een Tennisarm Golfersarm? Wat kan je er aan doen zodat een Tennisarm Golfersarm niet meer terugkomt? Het stellen van de juiste diagnose. Tips om het herstel te bevorderen enz enz. Daarnaast zal er veel aandacht zijn voor de behandeltechnieken. De door ons ontwikkelde technieken, om mensen in gemiddeld 3-4 behandelingen van hun Tennisarm Golfersarm af te helpen, zullen eerst uitgelegd en voor gedaan worden waarna de cursisten op elkaar kunnen gaan oefenen.

Bij de opleiding zal er een syllabus worden uitgereikt die u tijdens de opleiding erbij kunt houden en thuis kunt gebruiken als naslagwerk.


Waarin verschillen wij van andere aanbieders van opleidingen?


De ervaring heeft geleerd dat het aanleren van nieuwe behandel technieken het snelste werkt als er niet teveel cursisten zijn. Hoe meer cursisten er zijn hoe minder begeleiding er is. Juist die begeleiding is zo belangrijk om snel en vooral goed nieuwe technieken aan te leren.
Daarom geven wij onze opleidingen voor maximaal 2-3 deelnemers per keer! Dat is uniek in de wereld van opleidingen. De ervaring heeft uitgewezen dat het voor alle partijen het prettigste werkt en er derhalve optimaal geoefend en begeleid kan worden. Daarnaast is het voordeel van maximaal 2-3 deelnemers dat u de ene helft van de tijd oefent op de andere cursist en de andere helft van de tijd zelf kan ondervinden hoe de aangeleerde technieken aanvoelen. 

Daarnaast geven wij de opleiding in onze eigen professionele manuele praktijk alwaar wij de beschikking hebben over een moderne elektrisch verstelbare behandeltafel. 

Tarieven opleiding en verdere informatie.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek Docent manuele en osteopathie