• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Tarieven en verdere informatie workshop Spaar je handen

De workshop is te volgen voor iedereen die regelmatig masseert. Zowel beroepsmatig als in de hobby sfeer. Wel is ervaring op het massagevlak en enige anatomische kennis gewenst. Tijdens de cursus gebruiken we geen ingewikkelde latijnse namen waardoor alles laagdrempelig blijft. Daar de gebruikte technieken geen kracht kosten kunt u de workshop ook volgen als u minder sterk bent of zelf last heeft van uw lichaam.

De workshop “spaar je handen” kost 220 euro exclusief btw per persoon bij 2 deelnemers.

De duur van de workshop is ongeveer 6 uur inclusief pauzes Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor een brood maaltijd met koffie en/of thee die we bij mooi en warm weer nuttigen op de picknickbank in onze boomgaard.

We hebben inmiddels al een aantal malen meegemaakt dat deelnemers graag zelf iemand meenemen alwaar ze, de tijdens de workshop de aan te leren technieken, op willen oefenen. Ook dat is geen probleem bij ons. Nadeel is dan wel dat u zelf niet kunt ervaren hoe de aangeleerde technieken aanvoelen. De kosten blijven 220 euro exclusief btw.

De duur van de workshop is dan ongeveer 3 uur zijn en er zal voor koffie en/of thee met wat lekkers gezorgd worden. U en de door u meegenomen persoon zijn dan de enige aanwezige personen tijdens de workshop. Oftwel maximale aandacht en oefenen op een vertrouwd persoon.

Ook bestaat er de mogelijkheid om de workshop in uw vertrouwde omgeving te volgen. In dat geval komen we naar uw locatie toe. Echter zullen er dan naast het standaard tarief voor de workshop ook reiskosten worden berekent. Informeert u naar de mogelijkheden en de kosten in uw specifieke situatie.

De kosten voor deze workshop kunnen in de meeste gevallen worden afgetrokken van de belasting danwel opgevoerd worden als bedrijfskosten. Tevens is de btw doorgaans terug te vorderen, kunt u de reiskosten opvoeren als kostenpost etc. etc. Neem voor uw specifieke situatie contact op met uw boekhouder.

Het is mogelijk de workshop “spaar je handen” te volgen van maandag tot en met zaterdag. Zowel in de ochtend, middag als avond. Alles in onderling overleg.

Manueel therapeut Ronald Heistek zal de workshop geven en daarbij, in voorkomende gevallen, geholpen worden door zijn vrouw Marlene.

Belangrijk om te vermelden is dat tijdens deze workshop niet geleerd wordt om specifieke blessures zoals bv een Tennisarm of Hielspoor te verhelpen. De workshop is er puur en alleen op gericht om u technieken aan te leren die er voor zullen zorgen dat u uw handen ed spaart tijdens de massage behandeling van uw klanten. Dat de aan u geleerde technieken daarnaast ook nog effectiever zijn dan de doorsnee massagetechnieken is mooi meegenomen en kunnen uw praktijk helpen meer patiënten te vergaren en u als praktijk beter in de markt te zetten.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek
Marlene Heistek