• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Tennisarm Ziektewet

Een Tennisarm Tenniselleboog kan dusdanig veel pijn doen dat mensen soms in de ziektewet terecht komen. Hoe lang duurt het herstel van de Tennisarm Tenniselleboog en wat kan je er aan doen om zsm weer aan het werk te gaan?

Met een Tennisarm in de Ziektewet

Wanneer de pijn te heftig wordt in de elleboog door de Tennisarm Tenniselleboog is er soms geen andere optie meer dan de ziektewet in te gaan. Helaas is het de ziektewet in gaan in de meeste gevallen niet afdoende om de Tennisarm Tenniselleboog snel en effect te laten genezen.

Hoe verder als je met de Tennisarm in de Ziektewet bent gekomen?

Een Tennisarm Tenniselleboog is een pure overbelasting blessure. Maw wanneer de overbelasting wegvalt, en de Tennisarm Tenniselleboog effectief wordt behandeld, zal die snel kunnen genezen. Helaas wijst de praktijk vaak anders uit. Veel mensen, die eenmaal in de ziektewet zitten, merken maar een trage, of in sommige gevallen geen, vooruitgang van het herstel van de Tennisarm Tenniselleboog. In de meeste gevallen, is onze ervaring, blijken er dan nog meer factoren mee te spelen. Die kunnen zowel lichamelijk zijn en/of door het verkeerd gebruik van de arm in de prive situatie enz enz.

Daarom het is zeer belangrijk om te achterhalen welke handelingen de Tennisarm Tenniselleboog hebben veroorzaakt danwel welke handelingen de Tennisarm Tenniselleboog in stand houden. Als die oorzaken dan vervolgens worden aangepakt, tezamen met een effectieve behandeling, zal de Tennisarm Tenniselleboog snel kunnen herstellen waardoor u weer uit de ziektwet kunt.

Lees meer over hoe wij gemiddeld 3-4 behandelingen nodig hebben om uw Tennisarm Tenniselleboog effectief aan te pakken. 

Ook kunt u gelijk een afspraak maken voor het behandelen van uw Tennisarm Tennisellboog.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek Manueel therapeut