Contact

De praktijk is telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden onder nummer

06-37009839

Mochten wij aan het behandelen zijn dan kunnen wij de telefoon niet opnemen. Spreekt u dan de voicemail in danwel stuur ons een e-mail op onderstaand e-mail adres en dan nemen we zsm contact met u op.

Voor eventuele vragen kunt u ons ook mailen: info@heistek-mht.nl

Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten alle aandacht geven die ze verdienen. Daarom hebben we moeten besluiten, vanwege de grote drukte in de praktijk, op dit moment geen nieuwe "honden klanten" meer aan te nemen. Bestaande klanten kunnen uiteraard nog wel een afspraak voor hun hond maken.

Adres Praktijk:

Mussel a kanaal oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)

De praktijk staat op de kruising van het Mussel a Kanaal Oostzijde 9 met de Beetserwijk op een steenworp afstand van de N366. Enkele types navigatie systemen geven ons adres verkeerd weer. Derhalve is het verstandig om de hierboven genoemde kruising in te voeren daar onze praktijk precies op deze kruising is gevestigd.

Een andere mogelijkheid ipv het invoeren van de kruising is het gebruik van de navigatietool "Google Maps". Dit systeem wijst u ook de juiste weg.

De N366 is de doorgaande weg van Ter Apel naar Veendam. Door de gunstige ligging is de praktijk voor veel mensen binnen een uur te bereiken vanuit oa Enschede(via de A31), Zwolle, Assen, Groningen, Delfzijl, Drachten enz.

Bij de praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig om uw auto te parkeren. Achter onze woning is de praktijk gevestigd. Aan het begin van onze oprit ziet u een bord staan van Heistek manuele- en hersteltherapie.

 

Heistek manuele- en hersteltherapie LLP
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel
06-37009839
info@heistek-mht.nl
www.heistek-mht.nl

KVK   67687431
BTW  857130560B01
IBAN NL62 INGB 0007 1251 06

Bedankt voor uw e-mail.
We zullen deze z.s.m. beantwoorden!