• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Ischias genezen

Bij het genezen van Ischias speelt het eigen lichaam een grote rol. In sommige gevallen gaat het vanzelf over. Echter het herstelproces kan vrijwel altijd flink versneld worden door een gerichte deskundige manuele behandeling.

Door de pijn die Ischias veroorzaakt raken veel spieren verkrampt. Als dan ook de spieren verkrampt raken alwaar de Ischias zenuw doorheen loopt wordt de Ischias zenuw nog meer geprikkeld met alle Ischias symptomen van dien. Het lichaam zit dan in een vicieuze cirkel. Om die te doorbreken is het belangrijk dat de spierspanning weer snel normaal is. Sommige artsen schrijven spierverslappers voor. Echter die werken vaak niet goed genoeg. Los van de eventuele bijwerkingen.

De meest doeltreffende en snelste oplossing is de Ischias gericht manueel te laten behandelen. Die behandeling zorgt er voor dat de spieren snel weer de juiste spanning hebben waardoor de Ischias zenuw weer de ruimte krijgt en vervolgens kan gaan herstellen van het bekneld zitten. Veel patienten ervaren vaak al na 1 a 2 behandelingen een flinke afname van de klachten.

Meer weten over onze manuele behandeling van Ischias?

Enkele Ischias tips om zsm verlichting te ervaren in uw klachten hebben we voor u op een rijtje gezet.

Of maak gelijk een afspraak om uw Ischias klachten verhelpen.

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl