• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Wat te doen bij Ischias?

Ischias is een zeer vervelende en in veel gevallen enorm pijnlijke lichamelijke klacht. Die wordt doorgaans veroorzaakt door een beknelling van de Ischias zenuw. Om (blijvende) schade te voorkomen aan de Ischias zenuw is snel handelen noodzakelijk.

Wanneer u denkt Ischias te hebben (Wat is Ischias?) is het advies om zsm naar een arts te gaan om vast te stellen waardoor de Ischias zenuw bekneld geraakt is. In de meeste gevallen wordt de beknelling veroorzaakt door een te hoge spierspanning in de onderrug en of billen. 

In het geval van een te hoge spierspanning, als veroorzaker van uw Ischias klachten, is het raadzaam om direct een afspraak te maken met de manueel therapeut. In sommige gevallen zullen de Ischias klachten vanzelf verdwijnen. Echter daarop wachten brengt een risico met zich mee. Hoe langer de Ischias zenuw bekneld zit des te meer kans is er op blijvende schade van de zenuw. Daarom is het het verstandigst om de betrokken spieren direct gericht en doeltreffend los te laten maken.

Een gerichte behandeling zal uw klachten snel doen afnemen en het lichaam de kans geven de zenuw weer zsm te herstellen.

Lees meer over onze snelle en doeltreffende Ischias behandeling.

Tips om uw Ischias klachten te verlichten staan op de pagina: Ischias tips

Of maak gelijk een afspraak om uw Ischias zsm te laten behandelen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl