• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Achillespees blessure hoe te behandelen?

Bij een Achillespeesblessure is het aan te raden om snel maatregelingen te treffen. Een blessure aan de Achillespees zal namelijk alleen maar verergeren wanneer men niets veranderd aan de oorzaak (oa te hoge spierspanning) die de blessure in stand houden.  

Daarnaast is de Achillespees een matig doorbloed gebied. Dat wil zeggen dat de afvoer van afvalstoffen in de achillespees niet optimaal is. Hierdoor duurt het genezingsproces lang. Wanneer de klachten dan ook niet van het begin af aan serieus genomen worden kan genezen van een Achillespeesblessure vele maanden in beslag nemen of zelfs chronisch worden. 

Achillespees blessures dienen niet onderschat te worden. Laat u daarom bij een blessure aan uw Achillespees zsm behandelen door een gespecialiseerde therapeut die weet hoe je met zulke blessures om moet gaan.

Shockwave of dry needling hebben zelden het gewenste resultaat. Temeer daar die behandelingen vaak de oorzaak van uw Achillespees blessure niet wegnemen.

 

Op de pagina behandeling Achillespees kunt u lezen over wat onze behandelwijze uniek maakt.

U kunt op de pagina Achillespees blessure oorzaak terrecht voor meer informatie over het ontstaan van een Achillespees blessure.

Als u gelijk een afspraak wilt maken om zsm van uw Achillespeesklachten af te komen kunt op de pagina afspraak maken terecht.

 

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl