• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

ontsteking Achillespees behandeling

Zoals u kunt lezen op de pagina 'ontstoken achillespees', komt een ontstoken Achillespees (tendinitus) zelden voor of alleen in de beginfase van de Achillespeesklachten. Bij mensen die wel last hebben van een ontstoken achillespees gaat dit bijna altijd over in een achteruitgang van de peeskwaliteit (tendinose).

Omdat de pijnklachten van tendinitus en tendinose met elkaar overeenkomen is het moeilijk te achterhalen wanneer er sprake is van het één of het ander, maar onderzoek heeft uitgewezen dat er in de achillespees veel vaker een tendinose is dan een tendinitis. Daarom gaan we bij de behandeling uit van een tendinose.

 

Op de pagina behandeling Achillespees kunt u lezen over wat onze behandelwijze van uw Achillespees tendinose uniek maakt.

U kunt op de pagina Achillespees blessure oorzaak terrecht voor meer informatie over het ontstaan van een Achillespees blessure.

Als u gelijk een afspraak wilt maken om zsm van uw Achillespeesklachten af te komen kunt op de pagina afspraak maken terecht.

 

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl