• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Pijn in Achillespees bij lopen

Achillespeesklachten zijn er in verschillende gradaties maar ze hebben vaak hetzelfde verloop.

Aan het begin van het verloop van de klachten is er meestal alleen een stijve en/of gevoelige achillespees waar te nemen als men gaat lopen. Na een tijdje lopen verdwijnt de pijn. Het zal echter de keren daarna steeds langer gaan duren eer de pijn weggaat bij het lopen. Maw Wanneer men door blijft lopen, zonder iets te doen aan de pijn in de Achillespees, verergeren de klachten. Uiteindelijk is er, indien men ondanks de pijn door blijft gaan met lopen, zelfs pijn bij rust. Het laatste stadium is dat de blessure chronisch geworden is. 

Het spreekt voor zich dat, des te eerder u maatregelen neemt, des te eerder u zal genezen.

Achillespeespijn bij lopen gaat doorgaans niet vanzelf over. Daarom adviseren wij u zo spoedig mogelijk een afspraak te maken in onze manuele praktijk zodat u samen met onze therapeut kan werken aan een zo spoedig mogelijk herstel.

 

Op de pagina behandeling Achillespees kunt u lezen over wat onze behandelwijze uniek maakt.

U kunt op de pagina Achillespees blessure oorzaak terrecht voor meer informatie over het ontstaan van een Achillespees blessure.

Als u gelijk een afspraak wilt maken om zsm van uw Achillespeesklachten af te komen kunt op de pagina afspraak maken terecht.

 

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl