• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Stijve Achillespees behandeling

Wanneer u een stijve Achillespees heeft zit u aan het begin van de fases waarin een Achillespeesblessure zich manifesteert. Wanneer u in deze fase maatregelingen treft zal het herstel minder lang duren dan wanneer u er mee door blijft lopen totdat u continu pijn heeft. Dan bestaat zelfs de kans op een chronische Achillespees blessure.

Een stijve achillespees lijkt alleen maar vervelend en geen ernstige blessure maar de Achillespees is dan al wel degelijk beschadigd en zal niet uit zichzelf herstellen. Voorkom dat uw Achillespees blessure chronisch wordt en laat u zsm behandelen door een gespcialiseerde therapeut die de oorzaak van uw klachten aanpakt en niet aan symptoom bestrijding doet. 

De praktijk heeft uitgewezen dat shockwave en dry needling vaak niet afdoende helpen daar die de oorzaak niet wegnemen van de klachten en zich vaak alleen richten op het gevolg.

 

Op de pagina behandeling Achillespees kunt u lezen over wat onze behandelwijze uniek maakt.

U kunt op de pagina Achillespees blessure oorzaak terrecht voor meer informatie over het ontstaan van een Achillespees blessure.

Als u gelijk een afspraak wilt maken om zsm van uw Achillespeesklachten af te komen kunt op de pagina afspraak maken terecht.

 

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl