• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Zere achillespees

Een Zere Achillespees is heel hinderlijk bij het dagelijks leven. Het is bovendien ook vaak zeer hardnekkig. Omdat de Achillespees matig doorbloed is, worden afvalstoffen maar langzaam afgevoerd, waardoor het herstel lang duurt.

Meestal is er in eerste instantie sprake van stijfheid en/of irritatie bij (sterke) belasting, die langzaamaan erger wordt tot het moment dat men echt van een constante en heftige pijn kan spreken. Het beste is om in een vroeg stadium in te grijpen, zodat het herstel minder lang duurt en ergere beschadiging van de Achillespees voorkomen kan worden.

Zelden gaat een zere Achillespees vanzelf over en kan snel over gaan in een chronische blessure. Daarom adviseren wij zo spoedig mogelijk een afspraak te maken met onze gespecialiseerde therapeut om erger te voorkomen. 

  

Op de pagina behandeling Achillespees kunt u lezen over wat onze behandelwijze uniek maakt.

U kunt op de pagina Achillespees blessure oorzaak terrecht voor meer informatie over het ontstaan van een Achillespees blessure.

Als u gelijk een afspraak wilt maken om zsm van uw Achillespeesklachten af te komen kunt op de pagina afspraak maken terecht.

 

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl