• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Contra indicaties

Het is enorm belangrijk dat de therapeut inzicht heeft in de bij u ontstane klachten en andere zaken die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van de patiënt en de daaraan gekoppelde behandeling. Indien u één of meerder van onderstaande contra indicaties heeft, danwel oploopt gedurende het behandeltraject, bel dan zo spoedig mogelijk om uw afspraak te verplaatsen.

Enkele contra indicaties die zich voor kunnen doen zijn:

  1. Griep, koorts, infectieziektes. Wanneer u 1 van voorstaande symptonen heeft, kunt u op dat moment niet behandeld worden omdat dat gevaar voor uw gezondheid op kan leveren. Uw lichaam heeft alle kracht nodig om de griep te overwinnen. Wanneer de therapeut met zijn behandeling probeert bepaalde lichamelijke klachten te verhelpen dan zal het lichaam geactiveerd worden om dit specifieke gedeelte te genezen. Dit gaat ten koste van de energie die het lichaam nodig heeft om te genezen van de griep. Het gevolg kan dan zijn dat de griep extremer wordt.
  2. Ernstige vaataandoeningen.
  3. Besmettelijke huidziekten.
  4. Steenpuisten op de plaats van behandeling.
  5. Onder geen beding mag u tijdens de behandeling onder invloed van drugs danwel alcohol zijn.
  6. Spataderen op de plaats van behandeling.
  7. Open wond op de plaats van behandeling.
  8. Ernstige botontkalking.

Tot slot dienen mensen die kanker hebben contact met hun behandelend arts op te nemen. U dient uw arts te vragen of een manuele behandeling zonder risico uitgevoerd kan worden ivm uw ziekte.

Meer algemene informatie over onze behandelmethode vindt u op de pagina manuele behandeling. Voor vragen kunt u persoonlijk contact met ons opnemen of direct een afspraak maken!

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl