• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Hielspoor tapen

Een relatief nieuwe vorm van behandelen van een hielspoor is het intapen van de onderzijde van de voet met gebruik making van Medical tape. Zeker niet te verwarren met de bekende witte sporttape die gebruikt wordt door veel sportverzorgers.

Bij de hielspoor behandeling met medical tape wordt de onderzijde van de voet op een speciale manier beplakt met de medical tape. Die tape zorgt er voor dat de huid iets wordt opgetild waardoor de onderliggende weefsels meer ruimte krijgen. Gevolg hiervan kan zijn dat de hielspoor iets minder pijn afgeeft.

Echter een oplossing voor de hielspoor problemen is het pertinent niet!! Allereerst is de vraag of er daadwerkelijk sprake is van een hielspoor. Maw is de hielspoor de instandhoudende factor van de problemen of is er sprake van een peesplaatirritatie (Fasciitis plantaris)? Zie voor verdere info: "Wat is een Hielspoor?".

De oorzaak van de hielspoor en/of peesplaatontsteking ligt vaak elders in het been cq voet. Wanneer men de oorzaak dus niet aanpakt zal de hielspoor nooit genezen. Dus het alleen gebruiken van medical tape heeft geen zin. 

Met onze gerichte manuele behandeling van de hielspoor kunnen uw klachten in enkele behandelingen verdwenen zijn.

Benieuwd hoe wij uw Hielspoor klachten behandelen? Kijkt u dan verder op de pagina Hielspoor behandeling.

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Hielspoor tapen
Hielspoor tapen