• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Hielspoor vergruizen

In uitzonderlijke gevallen kan het nodig zijn een daadwerkelijke hielspoor te vergruizen. Een perfect aparaat daarvoor is de Shockwave.

In het hoofdstuk "Wat is een Hielspoor?" heeft u kunnen lezen wat het verschil is tussen een Hielspoor en peesplaatirritatie. Indien u inderdaad een daadwerkelijke Hielspoor heeft is er nog geen man overboord. Maar bij 2 a 3 % van de mensen met een daadwerkelijke Hielspoor is deze Hielspoor ook de instandhoudende factor van uw pijnklachten.

In zo een geval kan besloten worden de Hielspoor te verwijderen. Dat kan dmv een operatie maar gelukkig tegenwoordig ook met een daarvoor heel geschikt apparaat: Shockwave. De shockwave vergruist de Hielspoor. Het kan een pijnlijke behandeling zijn.

Belangrijk om te vermelden is dat de Hielspoor ontstaan is door een rede. Het lichaam zal nooit zonder rede extra kalk ergens aanmaken. Dus naast de behandeling met de vergruizer zal er ook aandacht dienen te zijn voor de oorzaak van het ontstaan van de verkalking. Alleen het gevolg aanpakken (de Hielspoor vergruizen) geeft vroeg of laat weer opnieuw problemen onder de voet met kalkvorming.

Uw therapeut kan u daar meer over vertellen.

Met onze unieke manuele behandelwijze helpen wij u in gemiddeld 5 behandelingen van uw Hielspoor af. De Hielspoor specialist van Nederland.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Hielspoor vergruizen
Hielspoor vergruizen