• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Eerste symptomen hielspoor

De eerste symptomen van een beginnende Hielspoor zijn doorgaans stijfheid in de voet en een beginnende pijn rond het hielbot.

Die stijfheid en eventuele pijn voelt men meestal wanneer men in de ochtend uit bed stapt. Echter de symptomen verdwijnen in de beginfase van de hielspoor doorgaans al snel nadat men even rondloopt. Wanneer u merkt dat het in de ochtend steeds langer duurt eer de stijfheid en pijn onder uw voet verdwijnt kan dat er op duiden dat u een hielspoor aan het ontwikkelen bent.

Houd er wel rekening mee dat er een verschil zit tussen een hielspoor en peesplaatirritatie onder de voet. Dit verschil staat uitgelegd op de pagina:"Wat is Hielspoor?". De hierboven symptomen wijzen doorgaans op een beginnende peesplaatirritatie en kunnen uiteindelijk resulteren in een Hielspoor gerelateerde klachten.

Naar mate de peesplaatirritatie erger wordt kunnen er meer symptomen bijkomen. 

Op de pagina "Wat te doen bij een hielspoor", leest u enkele tips over hoe verder te handelen als u vermoed last te hebben van een Hielspoor en/of peesplaatirritatie onder de voet.

Indien u denkt een Hielspoor cq peesplaatirritatie te hebben laat u zich dan zsm behandelen met een gerichte en gespecialiseerde manuele behandeling. In onze praktijk hebben we gemiddeld 5 behandelingen nodig om u van uw Hielspoor klachten af te helpen. Op de pagina Hielspoor behandeling leest u meer over onze unieke behandelwijze.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Eerste symptomen hielspoor
Eerste symptomen hielspoor