• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Wat te doen bij Hielspoor?

U heeft een redelijk vermoeden dat u last heeft van een Hielspoor en/of Peesplaatirritatie en vraagt zich af wat nu te doen.

Houd altijd in het achterhoofd dat een Hielspoor zelden uit zichzef over gaat. Het kan op den duur rustiger worden en minder pijn afgeven maar vaak zie je dat de klachten vroeg of laat weer de kop opsteken. Daarom is het advies u direct te laten behandelen door een gespecialiseerde manueel therapeut.

Naast die behandeling kunt u zelf nog enkele zaken doen om hun herstel te bevorderen. 1 van die zaken is 3x daags een rekoefening te doen. Op de pagina Hielspoor oefeningen vindt u uitgebreide uitleg over deze rekoefening inclusief een begeleidende youtube video.

Daarnaast hebben veel mensen er baat bij als ze elke avond hun voet in een warm voetenbad doen. Zorg er dan voor dat de voet en achillespees onder water staan. Het beste is dat de kuiten ook in het warme water zitten maar die  mogelijkheid heeft niet iedereen.

In onze praktijkhebben we veel ervaring met de behandeling van Hielspoor en peesplaatontsteking onder de voet. Lees meer over onze unieke behandelmethode voor Hielspoor.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Wat te doen bij Hielspoor
Wat te doen bij Hielspoor