• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Jumpers knee

Wat is een Jumpers knee?

Een jumpers knie is een probleem met de peesaanhechting boven en/of onder de knieschijf. Vaak ontstaan de problemen bij sporters die veel springen zoals volleyballers. Een jumpers knie gaat niet vanzelf over en zal serieus behandeld moeten worden daar de klachten anders steeds erger zullen worden.

Het is van wezenlijk belang om uit te sluiten dat er geen andere problemen zijn met de knie. Wij raden dan ook aan een arts te bezoeken om de oorzaak van uw knieklachten te achterhalen. Indien na onderzoek van uw arts blijkt dat de klachten worden veroorzaakt door een jumpersknie, dan kunnen wij u er snel vanaf helpen.

De behandeling van een Jumpers knee

Allereerst zullen de activiteiten die voor pijn zorgen rondom de knieschijf moeten worden gestaakt. Blijven bewegen is wel essentieel voor de genezing doordat de pees daardoor extra doorbloed wordt. Zorg er wel voor dat u onder de pijngrens blijft! De therapeut onderzoekt uw knie deskundig en stelt gerichte vragen om de oorzaak van de jumpersknie samen met u te achterhalen. Zodra de oorzaak is vastgesteld wordt een behandelplan opgesteld. Omdat Heistek manuele- en hersteltherapie de oorzaak van de jumpers knie aanpakt, is het slagingspercentage van onze behandelingen hoog.

Meer informatie over onze unieke behandelwijzes vindt u op de pagina manuele behandeling. Ook kunt u voor vragen persoonlijk contact opnemen met ons of direct een afspraak maken!

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Jumpers knee