• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Lage rugpijn matras

Wanneer mensen last hebben van lage rugpijn gaan ze altijd op zoek naar de oorzaak. Dat is een goed gegeven. Echter daar men veel pijn heeft en men graag van de klachten af wil bestaat er een kans om impulsieve aankopen te gaan doen van goederen die de lage rugpijn zouden kunnen voorkomen en verhelpen. Zo ook met de aankoop van een matras. Wanneer moet je een nieuw matras aanschaffen als u last heeft van uw lage rug?

Een slecht en/of oud matras kan de (mede) oorzaak zijn van (lage)rugpijn. Echter hoe zeker is het dat de rugklachten daar van komen? Dat is een hele lastige vraag. Er kunnen zoveel oorzaken zijn van lage rugpijn dat het alleen wijzen naar een matras vaak niet afdoende is. Zo kan bv een slechte spierconditie, werkhouding en of stress ook een rol spelen.

Dat een slecht matras zeker kan bijdragen aan een gezonde rug is een feit. Een nieuw matras kopen kan dan een bijdrage leveren aan het herstel en in de toekomst voorkomen van lage rugpijn. Echter hoe gaat u dan te werk als u besluit een nieuw matras te kopen?

Niet alle verkopers in een matrassenzaak hebben uw gezondheid op 1 staan maar hun targets. Dit kan dus betekenen dat u op hun advies een wellicht te duur en niet geschikt matras aanschaft. Het belangrijkste is dat u uw gevoel volgt. En daarbij zult u zich er zeker van bewust moeten zijn dat een matras, als u op dat moment veel last heeft van lage rugpijn, heel anders zal liggen dan op het moment dat u geen last heeft van uw rug.

In dat licht bezien is het in de meeste gevallen het verstandigst om pas een nieuw matras aan te schaffen wanneer uw rugklachten over zijn. Dan kunt u namelijk het best testen of het nieuwe matras lekker ligt voor u. Zorg er daarbij ook voor dat u uitgerust naar de showroom gaat om proef te liggen. Als u moe bent zullen de meeste matrassen lekker liggen en dat verhoogd de kans op een miskoop.

Meer informatie over onze unieke en snelle manier om u van uw lage rugpijn af te helpen vindt u op de pagina: Behandeling lage rugpijn

Ook kunt u gelijk een afspraak maken voor een behandeling of voor vragen contact met ons opnemen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl