• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Sportmassage

Door een kundige en gerichte sportmassage blijven uw spieren en pezen in goede conditie en wordt de kans op blessures enorm verkleind. De sportmassage zorgt er voor dat opgehoopte afvalstoffen in uw spieren sneller worden afgevoerd, spierbeschadigingen eerder genezen en de spieren soepel blijven. Daarnaast betekent dat dat u sneller weer kunt sporten en dus eerder een bepaald doel in de sport kan bereiken. U helpt uw lichaam immers met een sportmassage vlotter te herstellen na een (forse) sportinspanning.

Voor wie is een sportmassage geschikt?

Eigenlijk is een sportmassage voor iedereen geschikt. Sporter of geen sporter. Immers ook een bouwvakker of iemand die achter de kassa zit is de hele dag met zijn lichaam bezig en belast dus zijn spieren. De spieren goed laten verzorgen is daarom niet afhankelijk van de eventuele sport die u beoefent.

Waarin verschillen wij van andere (sport)masseurs?

Onze manuele praktijk is ooit begonnen met het behandelen van specifieke spier en pees blessures zoals oa Tennisarmen en Ischias. Derhalve hebben wij in de loop van de jaren enorm veel kennis opgedaan met geblesseerde spieren en pezen en kunnen gerust zeggen dat we daar inmiddels in gespecialiseerd zijn. Daarnaast weten wij als geen ander hoe blessures kunnen ontstaan. Immers: als er ergens een blessure ontstaat ligt de oorzaak vaak elders in het lichaam. Door deze kennis zijn wij tijdens het geven van een sportmassage heel goed in staat ontstane spier en peesproblemen tijdig te herkennen. In voorkomende gevallen zullen we spier en peesproblemen per direct behandelen om te voorkomen dat er echt een (langdurige) blessure gaat ontstaan.

Tarief, openingstijden en verdere informatie

Onze tarieven kunt u vinden op de pagina: tarieven

De massages worden gegeven in onze moderne en verzorgde Manuele praktijk.

Mensen met een eigen bedrijf kunnen de kosten onder voorwaarden opvoeren als bedrijfskosten. Wanneer lichamelijke (spier) klachten een gevaar kunnen vormen voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering dan kunt u de kosten opvoeren als bedrijfskosten. Immers, zonder de behandeling zou uw bedrijf in gevaar kunnen komen daar u lichamelijk dan niet meer in staat bent om uw werkzaamheden uit te voeren.

Indien de belastingdienst een bewijs wenst mbt het verband van uw spierklachten en uw bedrijfsvoering kunt u bij ons een verklaring opvragen die u dan kan gebruiken. Overleg altijd even met uw boekhouder.

U kunt bij ons terecht van Maandag tot en met zaterdag. Ook in de avonduren. Parkeren kan gratis bij onze praktijk en doorgaans kunt u dezelfde week al bij ons terecht voor een sportmassage.

Als u wilt weten hoe onze praktijkruimte eruit ziet kunt u op de pagina Praktijkruimte terecht

Of lees meer over onze Manueel therapeut.

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald