• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

over rug klachten

In Nederland heeft ongeveer 1 op de 10 mensen rugklachten. Dat aantal groeit steeds meer daar er minder bewogen wordt in Nederland en steeds meer mensen een zittend beroep hebben. Uit onderzoek blijkt dat maar 3% van de mensen met rugklachten die rugklachten hebben naar aanleiding van een afwijking in de rug. Bij de overige 97% van de mensen met rugklachten zijn er geen afwijkingen in de rug te vinden. Dit neemt echter niet weg dat er geen probleem zou zijn. Het lichaam geeft niet voor niets signalen af die aangeven dat er iets niet in de haak is. En soms zelfs zo erg dat die mensen gehinderd worden in hun dagelijkse doen en laten en soms zelfs ziek thuis komen te zitten.
In sommige gevallen worden deze mensen gezien al aanstellers. Er zijn immers geen aanwijsbare redenen te vinden omdat de rug geen afwijkingen vertoont maar niets is minder waar. In onze praktijk gaan we met elke klacht serieus om en proberen de patiënt daar waar mogelijk zoveel mogelijk van zijn haar klachten af te helpen.
Er zijn verschillende soorten rugklachten. In de navolgende hoofstukken zullen we er een paar bespreken die wij regelmatig in onze praktijk behandelen. Daarnaast kunnen ook pijn in de nek of schouderklachten wegkomen uit de rug. Dit kan uit onderzoek naar voren komen.
Zoals u leest zorgt de rug bij veel mensen voor problemen. Daar een goed functioneren van de rug van wezenlijk belang is zullen wij er alles aan doen u van uw rugklachten af te helpen. Maar eerlijk zijn wij ook en bij elke behandeling geven we aan wat u van ons kunt verwachten. We houden mensen niet aan het lijntje en geven eerlijk aan of wij u wel of niet (verder) kunnen helpen. In sommige gevallen is gehele genezing niet mogelijk maar is de pijn ed wel terug te brengen naar een dusdanig niveau dat de patiënt toch weer geheel kan functioneren in de maatschappij.

Afspraak maken Meer informatie

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,91 van 5 op basis van 32 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Michelle, Veendam, 21-04-2022 07:23
Poosje terug ben je bij onze Dental geweest. Hij is ontzettend opgeknapt van de behandeling. Mijn dochter durft weer op hem te rijden en Dental is erg ontspannen. Hij ligt zelfs buiten te slapen, wat die eerder nooit deed. Zeer tevreden dus!
Geschreven door Renny, Beilen, 07-04-2022 11:38
Ik krijg veel vragen over hoe het nu met ons Bartje gaat. Hiervoor hartelijk dank voor de lieve berichtjes en interesse πŸ‘ Bij deze een verkorte versie over hoe en wat omtrent onze Bartje. Vorige week donderdag zijn wij bij de dierenarts geweest voor een gesprek, en een soort van 'APK'. Bartje mag Gabapentine blijven gebruiken mits de dierenarts hem 3 a 4 keer per jaar ziet en hem dan gaat controleren. Gezien Bartje vorige week weer een soort van terugslag had, heb ik weer een afspraak gemaakt met Marlene Heistek Hondenosteopaat Paardenosteopaat . Wij merken (nu ook weer) dat Bartje hier enorm veel baat bij heeftπŸ‘Œ Bartje is nu weer Bartje. πŸ˜„πŸ™ˆ Zo geweldig hoe Bartje iedere keer weer zo opknapt van deze behandeling. ❀ Het positieve is ook dat er nu meer tijd zit tussen een behandeling. Wij zijn voorzichtig optimistisch. πŸ€žπŸ€ Een aanrader !! https://www.heistek-mht.nl/over-ons/