• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

over rug klachten

In Nederland heeft ongeveer 1 op de 10 mensen rugklachten. Dat aantal groeit steeds meer daar er minder bewogen wordt in Nederland en steeds meer mensen een zittend beroep hebben. Uit onderzoek blijkt dat maar 3% van de mensen met rugklachten die rugklachten hebben naar aanleiding van een afwijking in de rug. Bij de overige 97% van de mensen met rugklachten zijn er geen afwijkingen in de rug te vinden. Dit neemt echter niet weg dat er geen probleem zou zijn. Het lichaam geeft niet voor niets signalen af die aangeven dat er iets niet in de haak is. En soms zelfs zo erg dat die mensen gehinderd worden in hun dagelijkse doen en laten en soms zelfs ziek thuis komen te zitten.
In sommige gevallen worden deze mensen gezien al aanstellers. Er zijn immers geen aanwijsbare redenen te vinden omdat de rug geen afwijkingen vertoont maar niets is minder waar. In onze praktijk gaan we met elke klacht serieus om en proberen de patiënt daar waar mogelijk zoveel mogelijk van zijn haar klachten af te helpen.
Er zijn verschillende soorten rugklachten. In de navolgende hoofstukken zullen we er een paar bespreken die wij regelmatig in onze praktijk behandelen. Daarnaast kunnen ook pijn in de nek of schouderklachten wegkomen uit de rug. Dit kan uit onderzoek naar voren komen.
Zoals u leest zorgt de rug bij veel mensen voor problemen. Daar een goed functioneren van de rug van wezenlijk belang is zullen wij er alles aan doen u van uw rugklachten af te helpen. Maar eerlijk zijn wij ook en bij elke behandeling geven we aan wat u van ons kunt verwachten. We houden mensen niet aan het lijntje en geven eerlijk aan of wij u wel of niet (verder) kunnen helpen. In sommige gevallen is gehele genezing niet mogelijk maar is de pijn ed wel terug te brengen naar een dusdanig niveau dat de patiënt toch weer geheel kan functioneren in de maatschappij.

Afspraak maken Meer informatie

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,92 van 5 op basis van 38 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Dominique, Drachten, 15-08-2023 15:59
Marlene kan echt wonderen verrichten😊 mijn grote reus met kissing spines heeft ze de laatste keer behandeld. Hij had geen zin meer in het werk en stond waar die stond. Een week na de behandeling liep hij weer als een zonnetje. Met ontzettend veel zin in het werk. Zijn rug blijft nog steeds los met de aanwijzingen van Marlene. Daarnaast heeft jullie advies hoe ik de schimmels in de hoef en bij mijn andere paard de rasp en zomereczeem kon aanpakken heel goed gewerkt. Echt top spul wat jullie verkopen. Ik en mijn paarden zijn onwijs blij met jullie. 🥰
Geschreven door Karen, westerwolde, 11-02-2023 18:38
Hoi Marlene, Het is onvoorstelbaar, we kwamen thuis en natuurlijk heeft onze hond honger. Dus we geven hem zijn bak voer en zonder problemen,zonder vacuüm trekken en zelfs zonder overgeven heeft hij met smaak zijn vlees gegeten en wil hij zelfs meer. Echt geweldig, yesssss eindelijk! Met tranen van blijdschap tik ik nu dit bericht. Nu kunnen we langzaam zijn porties verder uitbreiden en hoeven we niet meer beetje bij beetje te gaan voeren. Wat zal hij zich straks een stuk beter voelen! We houden je natuurlijk op de hoogte. Heel veel groetjes, Karen