• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijze

Recensies en ervaringen Osteopathie en Chiropractie behandeling paarden

Regelmatig krijgen wij als praktijk mailtjes, appjes en andere berichten van mensen waarvan wij hun paarden hebben behandeld met onze unieke osteopathie en chiropractie behandelwijze. Hieronder zullen we enkele recensies en ervaringen plaatsen.

Lucie Dalen

Hoi Ronald, ik heb afgelopen weekend binkie voor het eerst weer gereden en hij liep echt super fijn! Meestal wordt hij met dit koudere weer wat stijver maar hij voelde echt super soepel aan. Het leek haast wel vanzelf te gaan! Ook Binkie leek er van te genieten!
Nogmaals bedankt!! πŸ™πŸ€πŸ΄

Lukas Beerta

Ons paard liep al tijden niet lekker maar niemand kon er achter komen wat er aan de hand was. Totdat jullie op mijn pad kwamen. Het was voor jullie als snel duidelijk dat mijn paard pijn in de hoeven had door te lange steunsels en flinke rotstraal. Ik ben met al jullie adviezen aan de gang gegaan en nu eindelijk na een lange tijd kan ik zeggen dat mijn paard weer goed loopt. Ik ben dankbaar dat jullie op mijn pad gekomen zijn.!!

Merel Zeijen

Hoi Ronald, ik wil je een compliment geven over je scherpe oog bij mijn pony. Toen je bij ons was een aantal maanden geleden noemde je je verdenking van PPID. Ik heb haar laatst laten testen en het bleek te kloppen. Ze heeft inderdaad PPID. Gelukkig gaat het heel goed met haar, dus ze krijgt nu monnikspeper om hopelijk medicijnen zo lang mogelijk uit te stellen. Ook door jouw tip 😁 Dus dankjewel! Groetjes, Merel

Renate Blijham

Wauw ik ben heel blij!! Na ongeveer een maand niet gereden te hebben, na jouw behandeling, en het daarna rustig opbouwen was het vanavond opstappen en wegrijden! Wat een fantastisch paard heb ik toch en los door zijn hele lijf! Dank je wel Ronald

Iris Mantinge

Hoii! Ik wil nog even zeggen dat ik super tevreden ben! Het was een fijne, diervriendelijke behandeling waar alles duidelijk werd uitgelegt. Ik heb Tessa vandaag ook weer zien omrollen :)

Mandy Sleen

Doreda is helemaal opgeknapt. Die is weer lekker aan het rennen en stout aan het doen🀣. Ze is ook flink aan het bokken en bijdehand aan het doen naar haar stalgenootje. Sinds jullie behandeling en ontworming lijkt ze echt een nieuwe fase in te zijn gegaan. Super bedankt voor de behandeling en jullie adviezen.

Johanna Zwartemeer

Black Grey is lekker los na jullie behandeling. En ben super blij dat ik nu weet, na jullie onderzoek en bevindingen in de mond, waarom hij niet lekker los liet met bit. Nu alleen maar trainen zonder bit, maakt hem zo mega zacht en beter in balans πŸ˜„. We zijn beide helemaal happy!

Antje Zweeloo

hallo Ronald
Wilde je even laten weten dat we een super happy pony hebben na je behandeling! Gisteren 1e proef gereden en heerlijk los en ontspannen. De behandeling en oefening (die we blijven doen) hebben gezorgd voor de volgende punten. 209 en 214,5!

bedankt en tot ziens

Antje

Marcel Rolde

Hoi Ronald,
Ook nog even van mijn kant bedankt voor de behandeling die je gisteren Esprit hebt gegeven. Zie ook al een heel groot positief verschil in hoe ze beweegt. Charlotte was ook vol lof over hoe het allemaal is gegaan! We gaan ons best doen met de oefeningen.

Sylvia Vlagtwedde

Dag ronald en marlene,
Heel erg bedankt dat het vandaag al kon.
Hij heeft vanmiddag heerlijk liggen slapen in de wei. Was helemaal zen. Vanavond zag ik ook een vrolijke jongen die weer lekker beweegt. Super dank weer voor de goede zorgen. We houden jullie weer op de hoogte van de kleine kampioen❀️.
Groetjes Sylvia

Aliene Ter Apelkanaal

Chevy loopt weer super onder het zadel en was de laatste twee lesuren heel braaf en rustig. Wilde ik je even laten weten. Fijn weekend!

Leone Zuidbroek

Ik stuur even een update. Het is nu 2 weken na de behandeling en het gaat super goed, al 3x weer gereden en zelfs toen ze moe werd zakte ze niet meer door haar achterbeen. Ze heeft meer energie en haar passen lijken weer meer kracht te hebben en ze is vrolijk en blij.
De worteltest, die je me adviseerde nav de afwijking die je gevonden had in haar gebit, had ik ook nog gedaan. Op de tand, met het teruggetrokken tandvlees, wil ze niet de wortel af bijten. Dan draait ze alle kanten op om die te ontwijken. Dus daarom ga ik daarmee naar Roos Stoop voor nader onderzoek van haar gebit. Maar verder gaat het fantastisch, dus dank daarvoor!

Viola Sellingen

De merrie heeft echt een verjongingskuur gehad nav jouw behandeling. Ze is weer lekker voorwaarts als ze uit haar stal komt. Wat een wereld van verschil zeg. Ze heeft weer zin in het leven. Dank je wel!! 

Marielle Anloo

Hoi Ronald, wilde je even laten weten dat de behandeling echt weer wonderen heeft verricht. Voor de behandeling bokte Mirna bij elke keer aanspringen in galop, meteen daarna geen enkele keer meer. πŸ‘πŸ΄

Renate Stadskanaal

Na weer een lange periode vol pech met Anna is ze vorige week behandeld door de osteopaat. Waar ze de eerste dagen daarna helemaal zen was heeft ze nu weer door dat haar lichaam helemaal los is. Zo fijn om zo blij paard te hebben. Nu hopen dat we gauw weer aan de slag kunnen! Marlene Heistek Hondenosteopaat Paardenosteopaat Bedankt! 😊

Irma Sellingen

Jaaaaa!!!! Ze is niet meer kreupel en ze danst weer met dravenπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ Zoo opgelucht!! Hartelijk dank voor je snelle komst en onderzoek/behandeling!!!

Alexandra Emmen

Hé Ronald, het is al een paar weken geleden dat we contact hebben gehad, maar ik wil even laten weten dat Iente volledig is hersteld en dat we sinds een paar weken de training weer hebben opgepakt☺️ ik wil je nogmaals bedanken voor de behandeling en de verdere tijd die je in ons hebt gestopt voor Iente zijn blessure.

Michelle Nieuw Buinen

vanavond voor het eerst weer op Ruth gereden, Uw oefeningen deed ze al huppelend. Ook grond werk lessen gehad. Dus vandaag erop. Ze was heel voorwaarts, en na wat rustige rondjes wat voltes en verschillende drafjes met hals gebogen en naar binnen sprong ze voor het eerst in de rechtergalop! Dat is echt een mijlpaal! Had ze nog niet 1x gedaan.. dus 2 rondjes door laten galopperen, en deed ze zelf haar hals heel mooi nagevelijk en naar binnen! Dus uw werk heeft echt effect! Zo blij nu!!

Else Appelscha

Hoi Ronald, Na je behandeling gaf je mij advies om Rex eerst aan de hand te gaan trainen eer ik weer op zou gaan zitten. Moet eerlijk zeggen: Ik ben het grondwerk echt gaan waarderen, het heeft zo'n verschil gemaakt voor ons. En we hebben een hele goede band op kunnen bouwen daardoor. Ik blijf het er ook zeker naast doen! Dank voor je begeleiding. 

Lisanne Oldeberkoop

Hey! Hoe gaat het? Met mij gaat het goed. De afgelopen weken ben ik druk geweest met de oefeningen voor Maxime haar rug en balans. Dat is echt super gegaan en ze lijkt echt helemaal los en ontspannen! Een totaal ander paard is het nu!!!
Gister en vandaag heb ik voor het eerst weer een beetje stap en drafwerk onder het zadel gedaan en dat voelt ook erg goed! Die spanning die ze voorheen had is weg. Ook het verschil tussen rechts en links. Ze voelt helemaal los 😁 Ik, wij, zijn jou ontzettend dankbaar daarvoor! Binnenkort komen 2 stalgenootjes bij je op de lijn. Die willen nu ook graag hun paard door jou laten behandelen.

Marjolein Grolloo

Goedemorgen topper! M'n paard loopt nu al een stuk lekkerder en de oefeningen pakt hij erg goed opπŸ‘ŒπŸΌEn m'n hond, zeer fantastisch! Vanaf het moment dat hij bij je vrouw weg ging en in de auto sprong ging hij tijdens het rijden gewoon staan, dat deed die al een aantal weken niet meer vanwege z'n achterhand. Dus beide heel erg bedankt!❀

Sabrina Arum

Ronald neemt ruim de tijd voor je paard maar ook voor jou! Bij mij was er meer aan de hand en heeft nauw samen gewerkt met de dierenarts Astrid Bos van de kliniek emmeloord. Zelfs na de behandeling kon ik bij hem te recht over vragen over zowel de behandeling van de dierenarts als het meedenken over de toekomst van mijn paard. Zelf nam hij ook regelmatig contact op om te vragen hoe het nu gaat. De behandeling zelf was zeer kundig, maar vooral heel relaxed. Zelfs toen mijn merrie zoiets had van "ongeduldiiiig" bleef Ronald met ideeën en oplossingen komen om het toch nog steeds op een kundige manier te kunnen blijven behandelen. Na afloop krijg je een uitgebreid protocol mee naar huis via de mail om alles na te lezen en maakt hij voor een evt dierenarts een nog uitgebreidere brief met zijn bevindingen. Al met al heeft hij veel langer en meer werk dan dat uur dat jij hem ongeveer ziet.

Nathalie Leek

Ronald, je hebt me echt enorm blij gemaakt met je behandeling vandaag van Monty! Ik ben helemaal enthousiast en er zijn super veel puzzelstukjes op z’n plek gevallen mbt datgene waar ik al jaren met haar tegenaan liep!! Een groter compliment kun je niet krijgen denk ik Ronald! Fijn weekend!

Saskia Hollandscheveld

Ronald, voor het eerst in 3 jaar is Shirley volledig ontspannen in het weiland gaan slapen. Dit na jouw behandeling !! Dit is uniek, bedankt weer voor je hulpπŸ‘πŸ»

Nienke Beilen

Waar mijn paard normaal geen minuut wil stilstaan, wou ze bij Ronald eenmaal tijdens de behandeling niets liever! Bij de eerste behandeling heb ik mij erover verbaast dat ze alle 'rare' bewegingen gewoon toestond en na de behandeling gezellig, half slapend, bij ons bleef staan terwijl we aan het napraten waren. Ik merkte de dag erna al direct verschil; ruimere passen en een los en ontspannen paard. Voor ons is het echt een kickstart van waaruit we de training weer rustig en correct (zonder blokkades) kunnen oppakken. Helaas zal behandeling vanwege haar kissing spines wat vaker dan gemiddeld nodig zijn, spanning en blokkades krijg ik er zelf niet altijd uit. Een uitglijder in de wei enkele weken geleden kwam ze dan ook niet goed bovenop, achterhand bleef zeer stijf en pijnlijk waardoor ze gespannen en zelfs kreupel ging lopen. Nadat de dierenarts niks specifieks kon vinden hebben we Ronald gevraagd en na de behandeling is ze weer 100% zuiver en ontspannen. De hoefsmid is ook blij dat ze tegenwoordig rustig op 3 benen kan blijven staan wat voorheen erg ingewikkeld was πŸ˜‰.
Ik gun elk paard een behandeling van Ronald; echt een aanrader voor paarden met vage klachten maar ook paarden die het prima lijken te doen, elk paard zal hier baat bij hebben! En grote complimenten voor de nazorg.. contact over voortgang en vragen over oefeningen per app en telefonisch, ook geruime tijd na de behandeling, Ronald denkt echt mee in het hele plaatje.

Groetjes Nienke!

Nathalie Meppen Duitsland

Hallo Ronald, ik wilde nog even kwijt dat mijn paard Turbo echt top loopt, sinds jij hem behandeld hebt in september! Iedereen ziet het verschil! Ik heb je telefoonnr doorgegeven aan kennissen van mij hier in Duitsland. Ze zullen je binnenkort contacten om hun paarden te behandelen!

Miranda Smilde

Hi ronald. Even leuk een positief berichtje van ons! Wou je vrijdag al appen toen Shirley sochtends direct vrolijk begon te rennen en te bokken in de paddock (dat had ik al weken niet gezien), maar wou niet te vroeg juichen. Nu na een paar dagen wandelen vanavond met haar in de bak geweest, en haar draf is gewoon weer helemaal zuiver en ruim! Tuurlijk is er nog even werk om haar weer op oude niveau te krijgen, maar de blokkades zijn duidelijk weg. Ook geen prosest meer gehad bij bijv aandraven. Poetsen rond haar heup doet ook geen zeer meer. Dus ze is van 1 behandeling bijzonder opgeknapt πŸ™πŸ‘ dik applaus weer voor jou, heel knap, want ze zat de laatste weken echt zo vast! Het enige nadeel van een Shirley die zich wel lekker voelt, ze heeft direct weer haar attitude terug πŸ‘» als 'zielige Shirley met wat pijntjes' was ze wel echt een mak schaap, nu is ze weer lekker druk en aanwezig. En bedankt he ronald ;-) 

Ellis Noordenveld

Eigenlijk schaam ik me best wel dat ik/wij niet eerder hebben gezien dat ons paard niet lekker in haar velletje zat. Ze gaat nu na jouw behandeling zo goed, ze struint de hele dag de wei een beetje af neemt af en toe een sprint en speelt ook weer met de pony. Ze komt qua bespiering ook helemaal bij. Vachtje glimt blije ogen helemaal goed dus!!

Iris Hollandscheveld

Gisteren was de hoefsmid er. Hij zei uit zichzelf: goh is hij met de benen optillen niet kramperig meer..? Viel dan altijd bijna om maar stond nu recht en rustig...πŸ˜ƒπŸ‘πŸ» Mooi compliment voor je!

Evelien Tinkerhoeve de Klencke Oosterhesselen

Paarden die je niet op hun rug willen. Paarden die weglopen als je wil opstappen. Paarden die moeilijk in galop komen en dat ervoor wel goed konden. Soms zelf bijten of schoppen.
Ik geloof niet in onwil of koppigheid. Wel dat je paard je iets duidelijk wil maken. Zo ook onze eigen Tessa. Ze liep de laatste weken weg als we haar wilden halen uit de wei. Wou soms gewoon niet mee werken. Toen we vorige week op een plek op haar rug drukten zagen we een pijnlijke reflex. Toch maar even de Osteopaat bellen. Vanmorgen de paarden Osteopaat erbij gehad. Hij heeft Ellie in het verleden ook behandeld en zij is zo enorm ervan opgeknapt! Tessa is fijn behandeld en weer lekker los gemaakt. Duurt een uur en het kost ook even tijd om je paard erna goede oefeningen te laten doen om te herstellen. Wat een aanrader voor een paard! Dank je wel Ronald Heistek!

Julia Klijndijk

Goedenavond Ronald, even een update aangaande het door jouw behandelde paard Sem. Ik durf het nog steeds niet helemaal te geloven, maar het gaat goed met hemπŸ˜€. Ik heb geen kreupele toestanden meer gezien, hij is vrolijk en niet meer zo in zichzelf gekeerd. Met de vit e en selenium gestopt en met een streng voerbeleid ook geen superdikke of stijve manenkam. Hij heeft echt weer plezier in mee (aan de hand) het bos in. Hij loopt vrolijk door en geen gestaakt meer. De oefening die jij ons hebt gegeven vordert niet zo snel hoor, maar dat ligt ook aan mij. Ben er niet echt handig in. Maar we houden volπŸ˜ƒ
Oh ja groet van julia uit Klijndijk

Evert Weerdingen

Zoals altijd weer super voor elkaar. We moeten jouw bedanken voor de behandelingen van onze paarden. We zijn er erg blij mee. Groetjes Evert

Monique Leek

Ik vind dat Mirco erg is opgeknapt! Heb m nu 3x gereden en voelt veel rechter en stabieler in de aanleuning! Vandaag weer grond oefening gedaan en hem los laten lopen, was verbaasd over de buiging in het achterbeen in de galop, hij kan veel beter onder treden en z’n bekken kantelen πŸ‘ mooi hè?

Nathalie Hoogersmilde

Super bedankt weer voor je uitgebreide onderzoek en behandeling van Dancer vandaag. Zonder jou waren we nooit nu op dit punt geweest en het gaat steeds meer de goede kant op 😁

Greta Emmen

Hallo Ronald, wil je nog wel heel erg bedanken voor je hulp en fijne toelichting vandaag. Mooi om te zien hoe bevlogen je bezig bent, met respect voor mens en dier. Fijn dat je er was, ook namens een soepele Shannon!πŸ’«πŸ€—

Sharon Bergen (NH)

Goedemorgen!! Wilde even laten weten dat Sherley super in haar vel zit. Het valt ons echt op dat ze ook veel meer zelf in beweging komt, en er zit zowel in vrijheid als wanneer ik met haar werk zoveel beweginging in haar lichaam. Ziet er echt heel goed uit zien. Hoe veel behandelingen ze al heeft gehad van anderen, het heeft nooit echt dit teweeg gebracht. Volgens mij heb jij voor haar echt bijna wonderen verricht 😊 We dachten altijd dat ze wat lui was. Absoluut niet dus. We zijn er heel blij mee.

Yvette Alteveer (Groningen)

Evy was super vrolijk toen ze de weide weer in ging na jouw behandeling. Het was net of ze zei:"Ik ben nu verlost van de pijn", en dartelde lekker door de weide heen en weer😁😁. We zagen direct een vrolijker paard lopen! Super bedankt Ronald.

Annemarieke Loppersum

Hij ging vanmiddag na jouw behandeling helemaal uit zijn dakpan in de paddock na eerst een paar uur te hebben staan suffen in de zon. Zo had ik hem nog nooit gezien. Later in de middag toen ik met hem vanaf de paddock naar zijn box liep, liep hij als een bronstige edelhert naast me te showbinken. Haha hij voelt zich volgens mij weer helemaal herboren ondanks zijn 20 jarige leeftijd. Ronald bedankt! :-) 

Femke Kollum

Hoihoi! Even berichtje van onze kant. Aukje lijkt enorm opgeknapt. Ze heeft het gaspedaal in ieder geval terug gevonden. Ik dacht misschien door de kou dat ze voor de behandeling minder snel liep, maar de kou deed haar na de behandeling helemaal niks dus ze zal vast beter in haar vel zitten. Achterhand is ook veel meer beweging in nu. Ik had haar even los in de bak en ze ging helemaal uit haar panty πŸ˜‹ Ze sprong op den duur zelfs over de pionnen heen naar de andere bak. Ik heb haar echt nog nooit vrijwillig zien springen hahah πŸ˜‚ Balkjes lopen vond ze altijd al niet leuk, liefst stilstaan en er dan in slakkengang overheen.
Ze was totaal niet in paniek, gewoon fris en jolig. Terwijl ze normaal altijd een beetje gaat staan kijken.
Tot nu toe dus goed resultaat!

Sonja Klijndijk

Hey Ronald, je hebt me echt weer enorm goed geholpen met haar! Zo soepel weer in haar lijf. Ben echt blij dat ik je hebt leren kennen! Laat mijn paarden nergens anders meer behandelen!πŸ˜πŸ˜ƒ

Silvia Drachtstercompagnie

Hoi Ronald! Wij zij 6 weken verder en ik wil je bedanken voor de metamorfose die mijn paard heeft ondergaan. De resultaten zijn zo groot. Haar billen zijn nu zo mooi rond geworden door de training die jij ons geadviseerd had en ze beweegt nu heerlijk los door haar lijf. Ik weet in het vervolg bij wie ik moet zijn en raad je bij iedereen aan. Geweldige methode heb je! Groetjes Sil.

Daphne Bourtange

super bedankt voor gister! Hij lijkt echt al opgeknapt, vanmorgen om half 7 had hij zn dolle 10 minutenπŸ˜„ vier voetjes van de grond en lekker bokken, hij voelt zich duidelijk beter

Diny Klijndijk

We zijn nog onder de indruk van de behandeling van mijn dochters paard gisteren.
Wat een rust..wat een kennis..en vooral wat een respect voor ons paard.
Geweldig..nogmaals dank!

Sharon Vlagtwedde

Wilde even laten weten dat ik sinds 2 week het rijden weer aan het op pakken ben. Maar wauw wat is ze soepel! Nog nooit zo los paard onder mijn kont gehad. Echt fijn. En ze kan in eens wijken. :-) 

Ilse Klazienaveen

Emir is tijdens mijn zwangerschap een tijdje uit logeren geweest waar ze al een heel stuk was opgeknapt door elke dag lekker in de wei te lopen met soortgenootjes en hele goede zorg!Eenmaal thuis viel ze weer wat in en kreeg ik er moeilijk kilo’s op. Da,tandarts alles erbij gehad, bloed en mesttesten niks konden ze vinden. Dat terwijl ze een compleet op haar aangepast voerschema kreeg. Uiteindelijk heeft Heistek Paardenosteopaat emir behandeld en hij kwam erachter dat ze maagzweren had en helemaal vast zat! Haar mok is zo goed als weg en heeft nog geen last weer van stalbenen gehad,iets wat ze eigenlijks “standaard” had. we zijn er nog niet helemaal, maar wat is Mn grote vriendin positief veranderd! Rennend en bokkend door de bak/wei. ze is weer soepel in haar lichaam, en wat wil ze graag werken!

Donna Mussel

Zo paarden kunnen weer poosje vooruit.6 weken geleden is Zedine behandeld door Ronald Heistek Paardenosteopaat. En wat een verschil. Na al een hele poos gezocht te hebben waarom Zedine steeds zo stijf begon te lopen vond Ronald als snel haar blokkades. Nu 6 weken later (of eigenlijk al vrijwel direct) heb ik een heel ander paard. Zit lekker in haar vel en loopt stukken beter.

Jeannet Emmen

Vanavond de osteopaat bij Hilda gehad. Een hele ervaring rijker. Bijzonder om te zien. Nu een begin maken aan het trainingschema. Straks een nog blijer paard😊 bedankt Ronald Heistek Paardenosteopaat πŸ‘πŸΌ

Mathilde Coevorden

Ook mijn paard is donderdag onderhanden genomen door Ronald Heistek Paardenosteopaat en dat was zeker nodig soms zou het handig zijn als paarden gewoon eens konden praten πŸ˜‚πŸ™ˆmaar super tevreden over deze man !!!

Diann Stadskanaal

Super super super bedankt Ronald. Beide hengsten voelen zich herboren waarbij Rocky een totaal ander paard geworden is! Waar een "apktje" wel niet goed voor kan zijn!

Marianne Nieuw Roden

Je herkent mijn paard niet weer Ronald na je behandeling. Ze knaagt niet meer aan de deur. Durft weer languit in de stal te gaan liggen, rekt zich helemaal uit na het opstaan en wat nog het meeste opvalt: Ze is veel liever geworden voor haar maatjes in de wei. Happy Boss happy horse ;-) 

Peter  Veenhuizen (Noordenveld)

Ik wilde je nogmaals bedanken dat je zo snel wilde komen voor haar. Er is een wereld voor mij open gegaan door jouw uitleg over alle gevonden blokkades. Daarnaast was het fascinerend te zien hoe jij werkelijk het hele paard onderzocht en behandelde. Wel wat anders dan ik gewend was met een paar klappen met een hamer en wat naalden in de spieren steken. Ik ben tot nu toe erg tevreden en je hebt er een klant bij!! Ga zo door.

Valesca  Zevenhuizen

Nu 1 dag na jouw behandeling en wat een verschil al. Op jouw advies vandaag een tijdje met hem aan het halster wezen wandelen. Ben even lekker een stukje gaan wandelen in het bos naast ons huis en waar die normaal van bijna elk bewegend blaadje schrok merkte ik daar nu helemaal niks meer van. Wat een verschil in gedrag. Zoveel rustiger. Daarnaast maakt die zijn stappen weer veel groter aan de achterzijde. Maar wat nog het meeste opviel was dat die zijn achterbenen met uitkrabben veel makkelijk gaf. Normaal ging die hangen en nu houdt die zijn eigen been omhoog. Ben helemaal blij!!  Ik ben heel benieuwd hoe het de komende tijd gaat. Ik hou je op de hoogte.

Anoniem (op verzoek van de eigenaresse van het paard)  Kop van Overijssel

Ik had je beloofd iets van me te laten horen hoe het met mijn paard zou zijn gegaan na de behandeling. Zoals je gemerkt hebt duurde dat best lang voordat ik wat van me heb laten horen. Nadat je geweest was moest ik een tijdje bekomen van wat je allemaal bij hem gevonden had. Dat heeft me behoorlijk emotioneel geraakt........ Daarnaast voel ik me ook behoorlijk schuldig dat ik zijn lichamelijke signalen niet eerder anders heb geïnterpreteerd. Anderzijds had ik blindelingsvertrouwen in mijn eigen paarden osteopaat en die vertelde steeds dat er weinig aan de hand was met hem. Ten onrechte blijkt nu. Gelukkig heb ik jouw laten komen als second opnion daar ik het de laatste tijd allemaal niet meer zo vertrouwde en mijn onderbuik gevoel mij vertelde dat er mogelijk toch meer met hem aan de hand was dan mijn eigen osteopaat vertelde. Ronald ik ben heel blij dat je langs geweest bent en ga er alles aan doen om hem nu na jouw behandeling, samen met jouw adviezen, weer topfit te krijgen. 

Maaike  Zevenhuizen

Ben zo blij dat ik je nu direct een appje stuur. Ik mag nu gewoon aan haar hoofd komen en haar kriebelen vindt ze nu zelfs lekker. Ze gaat er helemaal voor staan. Ik heb nu gewoon een heel ander paard gekregen na de behandeling. Blij dat ik nu, na een jaar zoeken naar een goede therapeut voor mijn paard, jou gevonden heb! Je bent een topper!

Amber  Veendam

Na de aankoop van mijn paard constant problemen. Ze is op de foto gezet door de dierenarts en daaruit bleek dat er met de gewrichten en botten niks aan de hand was maar toch werd haar gedrag steeds extremer. Tot afgelopen week ze mij er zelfs af wilde gooien met rijden. Ik durfde eigenlijk niet meer op mijn paard te rijden. Na een tip van een kennis jou laten komen en wat was dat een verademing. Je liet me zien waar er blokkades zaten in het lichaam en dat ze erg veel last had van haar maag. Het wordt heel duidelijk voor alle gedrag wat ze vertoond en ben blij dat ik de oorzaak nou weet waar het aan ligt. Ben er heel erg blij mee! Nu kan ik met al je adviezen haar weer gaan oppakken met trainen en hopelijk kan ik dan snel weer aan wedstrijden meedoen.

Mariska  Hollandscheveld

Ongeveer 3 maanden geleden ben je bij me geweest om mijn paard te behandelen. Ik wil je bij deze zeggen dat ik echt super tevreden ben het resultaat van de behandeling. Zoals je je vast nog wel weet te herinneren had mijn paard aan beide benen last van de patella die steeds bleef hangen waardoor die bijna geen stap meer normaal kon zetten. Na jouw intensieve behandeling ben ik de opgegeven oefeningen gaan doen en nu drie maanden later is het patella probleem aan beide benen vrijwel verdwenen. Alleen als ze lang op stal heeft gestaan willen ze nog wel eens een klein beetje blijven hangen maar verder totaal niet meer. Ben echt super bij met je! Tevens is ze veel rustiger en liever in de omgang geworden.

Cokky  Sellingen 

Na behandeling van Ronald Heistek Paardenosteopaat op 9 maart, kan Nina zich nu al weer goed bewegen. Verdraaide knie 😱 ze kon niet meer voor of achteruit. Blij 😁Heel erg bedankt 😁 als er weer iets met mijn paardjes is, bel ik JOU, snel, goed en communicatief πŸ˜€ je doet snel wat je beloofd en iets meer dan bij de behandeling hoort πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Sonja  Roden

Rijden gaat steeds beter! Ik heb er nu 2x op gezeten waarvan de eerste keer met behulp van mn instructrice. Ze moet even doorkrijgen dat ze geen pijn meer heeft na jouw behandeling. Aangegaloppeerd en daarna heerlijk losgelaten door het lichaam en voorwaarts! We doen het nog steeds rustig aan, veel overstappen en lekker buiten! Zelfs vandaag heerlijk buiten met de bevroren ondergrond zonder gek of idioot doen. Ze geniet gewoon! Ben echt zo blij dat je op ons pad gekomen bent!!

Jeannette  Schoonloo

Wil je laten weten dat je mij zo goed helpt met haar blessure. Ben daar zo blij mee en hopelijk komt alles weer goed met haar. Tegenwoordig bijna unieke service. Zo betrokken ben je. 

Astrid  Hoogenveen

Romy was vandaag weer lekker voorwaarts en los. Ik had moeite om haar bij te benenπŸ˜‚ maar ze was weer helemaal relaxt ondanks de harde wind. Ik ben weer helemaal blij! ze heeft 4x heerlijk gerolt en heeft even uitgebreid getest of alles werkte. Ze was helemaal blij en geen witte ogen of paniek meer! En ik moest van mijn vader zeggen dat je gouden handen en er heel veel gevoel voor hebt!

Kim  Bierum

Bedankt Ronald Heistek Paardenosteopaat dat je zo snel kon komen! Geen overbodige luxe, we gaan weer rustig de training op/uitbouwen... #blijpaard #blijbaasje #superservice #fijnebehandeling #rust #bewegen

Janien  Beilen

Hoi. Even een update van rolex en mij. Hij gaat super. We zijn sinds anderhalve week ook weer onder het zadel aan het werk en hij is zelfs dat kleine korte pasje kwijt.
Ben super blij!!

Carmen  Musselkanaal

Vanmorgen met (spit) heel veel pijn in mijn onderrug m’n bed uitgeschoven! Wat fijn dat ik een afspraak had staan met Ronald Heistek Paardenosteopaat voor een APK voor mijn lieve paard Huslin! Meteen een behandeling voor mezelf ervoor aan kunnen bemachtigen! Bedankt voor de snelle goede service!!! Super blij mee! Al een heel verschil zowel bij mezelf als bij Huslin!

Joyce  Borger

Het is nu 3 maanden na de behandeling en wilde even laten weten dat het nog steeds heel goed gaat met haar. Ben nog steeds blij dat ze zo goed vooruit gegaan is na je behandeling!

Fannie  Stadskanaal

Hij is de ontspanning zelf nu na je behandeling. De trailer gaat prima, zadelen aan de trailer en in de manege. Hij is mooi relaxt. We gaan lekker zo door in de winter. Hij is nu zo anders dan voorheen. Ik ben er erg blij mee!!

Johanna  Delfzijl

Beste Ronald, Ik wilde je even laten weten dat de behandeling haar heel erg goed heeft gedaan. We zijn er heel erg blij mee. Ze is niet meer boos bij het poetsen en rechtsom aandraven gaat zonder problemen. Happy de peppie!! fijn weekend groeten Johanna

Kaïsa  Stadskanaal

Wauw wat liep hij lekker. Wat een heerlijk gevoel zo'n lekker los en tevreden paardje dat graag voor je werkt. Thanks!!

Joyce  Borger

Wilde even laten weten dat het super gaat. Haar staart hangt nu, een dikke week na je behandeling, al niet meer scheef!! Ben super tevreden over het resultaat.

Alisa  Appelscha

Ik heb inmiddels al weer een aantal keren met hem gereden en het verschil is enorm. Mijn vriendelijke paard is terug! Ontzettend bedankt en tot de volgende keer. 

Kim  Bierum

Via deze weg wil ik Ronald Heistek enorm bedanken voor zijn hulp/inzet. ruim een maand geleden heeft hij Zoef behandeld en wauw wat een verschil! ze heeft zich super laten behandelen waar ik echt helemaal verbaasd over was! nu is ze een heel ander paard aan het worden en samen met mijn instructeurs werken we aan het vertrouwen en maken we ons zelf sterker! ons doel? komende zomer toch echt Z starten! (iedereen heeft gezegt toen wij aan dit paard begonnen, dat lukt je niet) Ze kan de oefeningen nu makkelijker bolwerken en de schrikreacties zijn voor 99% weg hierdoor krijg ik steeds meer controle en steeds meer aandacht bij mij. We hebben zoveel vertrouwen in een korte tijd opgebouwd dat we zelfs voor het eerst een bosrit hebben gemaakt! Daarbij komt dat Ronald ook mensen behandeld, zelf liep ik al ruim 2 jaar(door een harde val van het paard) met schouder/nek klachten wat resulteerde in slapeloze nachten en veel pijn. Diverse fysio bezoeken werken maar van korte duur hooguit 2 dagen en dan kwam de pijn weer terug na 2 behandelingen kan ik nu al 2 weken lang zeggen dat ik weer pijn vrij ben en dat de dagelijkse dingen weer makkelijker worden!

Meryam   Finsterwolde

Gelukkig heb ik mijn paard "weer terug". Ik herkende hem de laatste tijd niet meer. Hij reageerde zo zuur op alles. Zelfs het oppakken van zijn benen was een probleem aan het worden. Hij was gewoon zichzelf niet. Maar nu. Hij is weer helemaal de oude. Na je behanddeling heeft het nog een paar dagen geduuurd maar nu is die weer helemaal zoals ik hem ken. Helemaal soepel en los en weer de rust zelve. Mijn complimenten dat je hem, ondanks zijn zure reacties, wel helemaal hebt kunnen behandelen. Gezien alle blokkades in zijn lichaam snap ik het ook wel dat die zo reageerde. Ook ben ik, zoals samen besproken, meer structuur gaan voeren en aan de slag gegaan met de revalidatie oefeningen. De oefeningen gaan nu al behoorlijk goed en hij vindt het nog leuk ook. Heel erg bedankt voor je goede zorgen. Ben er echt heel blij mee!!

Tineke  Musselkanaal

Vanmiddag Huslin onderhanden genomen door osteopaat en giropractor voor paarden Ronald Heistek. Resultaat verbluffend en altijd gezellig om ze bezig te zien!

Heidi  Ter Apel

Superbedankt Ronald Heistek voor je fijne behandelmethode van mijn lieve paard, superrelaxt en weer helemaal soepel.

Jetske  Eemsmond

Wilde jullie nog even enorm bedanken voor jullie geduld en kunde! Ik heb nu een relaxt paard, (gewoon eng want zo ken ik haar helemaal niet!!) Ze krijgt nog even extra vrij tot en met woensdag en kunnen we met een frisse start beginnen. Ze staat nu de hele dag in de wei en ze heeft geen stressvolle rondjes meer geraced. Je ziet haar echt genieten. Rollen in het gras, grazen, beetje rondkijken. Andere mensen die haar kennen was het ook opgevallen dat ze zo veranderd was na de behandeling. Het kan echt alleen nog maar leuker en beter worden voor ons beide vanuit hier!! Ik laat me binnenkort zelf ook behandelen door je. Een soepel lichaam als ruiter is ook voor mijn paard belangrijk.

Miriam Ter Apel

Even een complimentje voor jou! heb vanavond voor het eerst na de vakantie weer les gehad van Jan Willem Vooren. De behandeling en mijn 3 weken vakantie met weidegang hebben hem erg goed gedaan. Hij maakte de passen even groot en was super buigzaam en los in zijn lijf. :-) Jan Willem begon zelf over de positieve veranderingen van hem!! Bij deze!

Carmen  Musselkanaal

Gezellig en een super productieve middag voor mijn twee kanjers Smokey en Huslin!!!
Onwijs bedankt Ronald Heistek!!!
geweldig om de reacties van de paarden te zien en de ontspanning die er ook uit voortvloeid!
zo mooi om te zien!!!

Yentle  Musselkanaal

Ook cogan is onder handen genomen door Ronald Heistek , mooi om direct het verschil te zien van de reactie van de spieren en gewrichten , nu hem een weekje de tijd geven en dan kunnen we weer beginnen met trainen!!
Super bedankt!

Anneke  Assen

Bij deze wilde ik je op de hoogte brengen van hoe het gaat na de behandeling. Ik herken mijn paard niet meer terug. Zo soepel en lenig. Ik had gewoon moeite om mijn balans te houden op hem. Ik merk dat hij zelf ook nog moeten wennen aan zijn blokkade vrije lichaam. Hij voelt nu wat slungelig en moet zijn spieren nu verder op gaan bouwen om sterk te worden. Ik ga nu hard aan de slag met de door jou meegegeven traingstips om zijn dragend vermogen te vergroten en zijn soepelheid uit te bouwen. Ik ben heel tevreden tot nu toe en hou je op de hoogte. Jouw visitekaartje heb ik doorgegeven aan een vriendin en haar het advies gegeven haar paard ook door jou te laten behandelen. 

Chantal  Veendam

Ik wilde even laten weten dat die als een trein loopt na de behandeling. Superflexibel! Bedankt voor de superservice. Echt blij mee!

Linda Assen

Vanavond voor het eerst weer gesprongen na de behandeling. Voor het eerst zit hij na de sprong in de goede galop :-) Voorheen was dat een drama. Hij springt veel soepeler en hoe meer tempo hoe beter hij springt. Met de merrie gaat het ook steeds beter.

Chantal  Emmen

Het gaat heel erg goed met hem. De eerste keer rijden voelde hij wat stijf. Maar ik heb het idee, klinkt misschien gek, dat zijn rug rechter is. Gewoon als ik naar hem kijk. En ik merk dat hij de uitgestrekte draf veel gemakkelijker doet.

John  Emmen

Hij is los en zit lekker in zijn vel. Ook met rijden meer flexibiliteit en snel ontspannen. Merk zeker dat er positieve veranderingen zijn. Ik heb je naam inmiddels aan een bekende doorgegeven die zijn paard ook door jou wil laten behandelen.

Ellen   Alteveer

Mijn paarden vinden het helemaal niet erg om te worden behandeld door Ronald Heistek. Ze zijn helemaal zen en los. Ze waren als was in zijn kundige handen. Straks lopen ze weer de sterren van de hemel. Hadden beiden ook wel even recht op!

Mirjam  Stadskanaal

Ronald ik wilde even laten weten dat het super goed met hem gaat. Afgelopen week heb ik een aantal keer met hem gelongeerd en gereden en ik kan echt een enorm verschil merken met de aansprong in de linker galop. Zowel links al rechtsom galoppeerd die nu veel gemakkelijker. Mijn instructrice heeft naar jouw nummer gevraagd en zal binnenkort contact met je opnemen voor het laten behandelen van haar paarden.

Astrid  Roswinkel

Ik kon helaas de oefeningen aan de hand, die je meegegeven had om mijn paard nog soepeler en sterker te maken, door een blessure bij mijzelf nog niet doen. Daarom besloten toch maar onder het zadel te gaan rijden. Bij de merrie merkte ik heel veel verschil in positieve zin. Ze is weer los. Bij de ruin merk ik ook dat die veel losser is en aan de hand steviger loopt. Vanavond ga ik met hem naar dressuur les en zondag heb ik een wedstrijd. Wordt vervolgd!

Astrid  Roswinkel

Hier het vervolg: Vrijdag avond had ik eerst les in de nieuwe buitenbak van de manege op het moment dat de bodem nog slecht was. Hij was de enige die niet in de bak struikelde en met heel veel onbekende prikkels (menwagens, spelende kinderen, auto met aanhanger met balen hooi erop etc). De wendingen van links naar rechts gingen stukken beter dan voorheen. Vandaag de wedstrijd en de 2de plaats gehaald met 202 punten!! Ik kon in het inrij terrein aanspringen in galop zonder bokken en dat is al een hele vooruitgang. Het is dus al stukken beter met hem en gezien de behaalde 202 punten ziet dat er ook zo uit! :-)

Wilt u uw paard ook gelijk laten behandelen met onze unieke behandelwijze? Dan kan dat via onze pagine: afspraak maken. Wij behandelen overdag en in het weekend en proberen zsm de behandelafspraak te plannen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek
Osteopaat voor paarden