• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijze

Recensies en ervaringen Osteopathie en Chiropractie behandeling paarden

Regelmatig krijgen wij als praktijk mailtjes, appjes en andere berichten van mensen waarvan wij hun paarden hebben behandeld met onze unieke osteopathie en chiropractie behandelwijze. Hieronder zullen we enkele recensies en ervaringen plaatsen.

Yvette Alteveer (Groningen)

Evy was super vrolijk toen ze de weide weer in ging na jouw behandeling. Het was net of ze zei:"Ik ben nu verlost van de pijn", en dartelde lekker door de weide heen en weer😁😁. We zagen direct een vrolijker paard lopen! Super bedankt Ronald.

Annemarieke Loppersum

Hij ging vanmiddag na jouw behandeling helemaal uit zijn dakpan in de paddock na eerst een paar uur te hebben staan suffen in de zon. Zo had ik hem nog nooit gezien. Later in de middag toen ik met hem vanaf de paddock naar zijn box liep, liep hij als een bronstige edelhert naast me te showbinken. Haha hij voelt zich volgens mij weer helemaal herboren ondanks zijn 20 jarige leeftijd. Ronald bedankt! :-) 

Femke Kollum

Hoihoi! Even berichtje van onze kant. Aukje lijkt enorm opgeknapt. Ze heeft het gaspedaal in ieder geval terug gevonden. Ik dacht misschien door de kou dat ze voor de behandeling minder snel liep, maar de kou deed haar na de behandeling helemaal niks dus ze zal vast beter in haar vel zitten. Achterhand is ook veel meer beweging in nu. Ik had haar even los in de bak en ze ging helemaal uit haar panty πŸ˜‹ Ze sprong op den duur zelfs over de pionnen heen naar de andere bak. Ik heb haar echt nog nooit vrijwillig zien springen hahah πŸ˜‚ Balkjes lopen vond ze altijd al niet leuk, liefst stilstaan en er dan in slakkengang overheen.
Ze was totaal niet in paniek, gewoon fris en jolig. Terwijl ze normaal altijd een beetje gaat staan kijken.
Tot nu toe dus goed resultaat!

Sonja Klijndijk

Hey Ronald, je hebt me echt weer enorm goed geholpen met haar! Zo soepel weer in haar lijf. Ben echt blij dat ik je hebt leren kennen! Laat mijn paarden nergens anders meer behandelen!πŸ˜πŸ˜ƒ

Silvia Drachtstercompagnie

Hoi Ronald! Wij zij 6 weken verder en ik wil je bedanken voor de metamorfose die mijn paard heeft ondergaan. De resultaten zijn zo groot. Haar billen zijn nu zo mooi rond geworden door de training die jij ons geadviseerd had en ze beweegt nu heerlijk los door haar lijf. Ik weet in het vervolg bij wie ik moet zijn en raad je bij iedereen aan. Geweldige methode heb je! Groetjes Sil.

Daphne Bourtange

super bedankt voor gister! Hij lijkt echt al opgeknapt, vanmorgen om half 7 had hij zn dolle 10 minutenπŸ˜„ vier voetjes van de grond en lekker bokken, hij voelt zich duidelijk beter

Diny Klijndijk

We zijn nog onder de indruk van de behandeling van mijn dochters paard gisteren.
Wat een rust..wat een kennis..en vooral wat een respect voor ons paard.
Geweldig..nogmaals dank!

Sharon Vlagtwedde

Wilde even laten weten dat ik sinds 2 week het rijden weer aan het op pakken ben. Maar wauw wat is ze soepel! Nog nooit zo los paard onder mijn kont gehad. Echt fijn. En ze kan in eens wijken. :-) 

Ilse Klazienaveen

Emir is tijdens mijn zwangerschap een tijdje uit logeren geweest waar ze al een heel stuk was opgeknapt door elke dag lekker in de wei te lopen met soortgenootjes en hele goede zorg!Eenmaal thuis viel ze weer wat in en kreeg ik er moeilijk kilo’s op. Da,tandarts alles erbij gehad, bloed en mesttesten niks konden ze vinden. Dat terwijl ze een compleet op haar aangepast voerschema kreeg. Uiteindelijk heeft Heistek Paardenosteopaat emir behandeld en hij kwam erachter dat ze maagzweren had en helemaal vast zat! Haar mok is zo goed als weg en heeft nog geen last weer van stalbenen gehad,iets wat ze eigenlijks “standaard” had. we zijn er nog niet helemaal, maar wat is Mn grote vriendin positief veranderd! Rennend en bokkend door de bak/wei. ze is weer soepel in haar lichaam, en wat wil ze graag werken!

Donna Mussel

Zo paarden kunnen weer poosje vooruit.6 weken geleden is Zedine behandeld door Ronald Heistek Paardenosteopaat. En wat een verschil. Na al een hele poos gezocht te hebben waarom Zedine steeds zo stijf begon te lopen vond Ronald als snel haar blokkades. Nu 6 weken later (of eigenlijk al vrijwel direct) heb ik een heel ander paard. Zit lekker in haar vel en loopt stukken beter.

Jeannet Emmen

Vanavond de osteopaat bij Hilda gehad. Een hele ervaring rijker. Bijzonder om te zien. Nu een begin maken aan het trainingschema. Straks een nog blijer paard😊 bedankt Ronald Heistek Paardenosteopaat πŸ‘πŸΌ

Mathilde Coevorden

Ook mijn paard is donderdag onderhanden genomen door Ronald Heistek Paardenosteopaat en dat was zeker nodig soms zou het handig zijn als paarden gewoon eens konden praten πŸ˜‚πŸ™ˆmaar super tevreden over deze man !!!

Diann Stadskanaal

Super super super bedankt Ronald. Beide hengsten voelen zich herboren waarbij Rocky een totaal ander paard geworden is! Waar een "apktje" wel niet goed voor kan zijn!

Marianne Nieuw Roden

Je herkent mijn paard niet weer Ronald na je behandeling. Ze knaagt niet meer aan de deur. Durft weer languit in de stal te gaan liggen, rekt zich helemaal uit na het opstaan en wat nog het meeste opvalt: Ze is veel liever geworden voor haar maatjes in de wei. Happy Boss happy horse ;-) 

Peter  Veenhuizen (Noordenveld)

Ik wilde je nogmaals bedanken dat je zo snel wilde komen voor haar. Er is een wereld voor mij open gegaan door jouw uitleg over alle gevonden blokkades. Daarnaast was het fascinerend te zien hoe jij werkelijk het hele paard onderzocht en behandelde. Wel wat anders dan ik gewend was met een paar klappen met een hamer en wat naalden in de spieren steken. Ik ben tot nu toe erg tevreden en je hebt er een klant bij!! Ga zo door.

Valesca  Zevenhuizen

Nu 1 dag na jouw behandeling en wat een verschil al. Op jouw advies vandaag een tijdje met hem aan het halster wezen wandelen. Ben even lekker een stukje gaan wandelen in het bos naast ons huis en waar die normaal van bijna elk bewegend blaadje schrok merkte ik daar nu helemaal niks meer van. Wat een verschil in gedrag. Zoveel rustiger. Daarnaast maakt die zijn stappen weer veel groter aan de achterzijde. Maar wat nog het meeste opviel was dat die zijn achterbenen met uitkrabben veel makkelijk gaf. Normaal ging die hangen en nu houdt die zijn eigen been omhoog. Ben helemaal blij!!  Ik ben heel benieuwd hoe het de komende tijd gaat. Ik hou je op de hoogte.

Anoniem (op verzoek van de eigenaresse van het paard)  Kop van Overijssel

Ik had je beloofd iets van me te laten horen hoe het met mijn paard zou zijn gegaan na de behandeling. Zoals je gemerkt hebt duurde dat best lang voordat ik wat van me heb laten horen. Nadat je geweest was moest ik een tijdje bekomen van wat je allemaal bij hem gevonden had. Dat heeft me behoorlijk emotioneel geraakt........ Daarnaast voel ik me ook behoorlijk schuldig dat ik zijn lichamelijke signalen niet eerder anders heb geïnterpreteerd. Anderzijds had ik blindelingsvertrouwen in mijn eigen paarden osteopaat en die vertelde steeds dat er weinig aan de hand was met hem. Ten onrechte blijkt nu. Gelukkig heb ik jouw laten komen als second opnion daar ik het de laatste tijd allemaal niet meer zo vertrouwde en mijn onderbuik gevoel mij vertelde dat er mogelijk toch meer met hem aan de hand was dan mijn eigen osteopaat vertelde. Ronald ik ben heel blij dat je langs geweest bent en ga er alles aan doen om hem nu na jouw behandeling, samen met jouw adviezen, weer topfit te krijgen. 

Maaike  Zevenhuizen

Ben zo blij dat ik je nu direct een appje stuur. Ik mag nu gewoon aan haar hoofd komen en haar kriebelen vindt ze nu zelfs lekker. Ze gaat er helemaal voor staan. Ik heb nu gewoon een heel ander paard gekregen na de behandeling. Blij dat ik nu, na een jaar zoeken naar een goede therapeut voor mijn paard, jou gevonden heb! Je bent een topper!

Amber  Veendam

Na de aankoop van mijn paard constant problemen. Ze is op de foto gezet door de dierenarts en daaruit bleek dat er met de gewrichten en botten niks aan de hand was maar toch werd haar gedrag steeds extremer. Tot afgelopen week ze mij er zelfs af wilde gooien met rijden. Ik durfde eigenlijk niet meer op mijn paard te rijden. Na een tip van een kennis jou laten komen en wat was dat een verademing. Je liet me zien waar er blokkades zaten in het lichaam en dat ze erg veel last had van haar maag. Het wordt heel duidelijk voor alle gedrag wat ze vertoond en ben blij dat ik de oorzaak nou weet waar het aan ligt. Ben er heel erg blij mee! Nu kan ik met al je adviezen haar weer gaan oppakken met trainen en hopelijk kan ik dan snel weer aan wedstrijden meedoen.

Mariska  Hollandscheveld

Ongeveer 3 maanden geleden ben je bij me geweest om mijn paard te behandelen. Ik wil je bij deze zeggen dat ik echt super tevreden ben het resultaat van de behandeling. Zoals je je vast nog wel weet te herinneren had mijn paard aan beide benen last van de patella die steeds bleef hangen waardoor die bijna geen stap meer normaal kon zetten. Na jouw intensieve behandeling ben ik de opgegeven oefeningen gaan doen en nu drie maanden later is het patella probleem aan beide benen vrijwel verdwenen. Alleen als ze lang op stal heeft gestaan willen ze nog wel eens een klein beetje blijven hangen maar verder totaal niet meer. Ben echt super bij met je! Tevens is ze veel rustiger en liever in de omgang geworden.

Cokky  Sellingen 

Na behandeling van Ronald Heistek Paardenosteopaat op 9 maart, kan Nina zich nu al weer goed bewegen. Verdraaide knie 😱 ze kon niet meer voor of achteruit. Blij 😁Heel erg bedankt 😁 als er weer iets met mijn paardjes is, bel ik JOU, snel, goed en communicatief πŸ˜€ je doet snel wat je beloofd en iets meer dan bij de behandeling hoort πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Sonja  Roden

Rijden gaat steeds beter! Ik heb er nu 2x op gezeten waarvan de eerste keer met behulp van mn instructrice. Ze moet even doorkrijgen dat ze geen pijn meer heeft na jouw behandeling. Aangegaloppeerd en daarna heerlijk losgelaten door het lichaam en voorwaarts! We doen het nog steeds rustig aan, veel overstappen en lekker buiten! Zelfs vandaag heerlijk buiten met de bevroren ondergrond zonder gek of idioot doen. Ze geniet gewoon! Ben echt zo blij dat je op ons pad gekomen bent!!

Jeannette  Schoonloo

Wil je laten weten dat je mij zo goed helpt met haar blessure. Ben daar zo blij mee en hopelijk komt alles weer goed met haar. Tegenwoordig bijna unieke service. Zo betrokken ben je. 

Astrid  Hoogenveen

Romy was vandaag weer lekker voorwaarts en los. Ik had moeite om haar bij te benenπŸ˜‚ maar ze was weer helemaal relaxt ondanks de harde wind. Ik ben weer helemaal blij! ze heeft 4x heerlijk gerolt en heeft even uitgebreid getest of alles werkte. Ze was helemaal blij en geen witte ogen of paniek meer! En ik moest van mijn vader zeggen dat je gouden handen en er heel veel gevoel voor hebt!

Kim  Bierum

Bedankt Ronald Heistek Paardenosteopaat dat je zo snel kon komen! Geen overbodige luxe, we gaan weer rustig de training op/uitbouwen... #blijpaard #blijbaasje #superservice #fijnebehandeling #rust #bewegen

Janien  Beilen

Hoi. Even een update van rolex en mij. Hij gaat super. We zijn sinds anderhalve week ook weer onder het zadel aan het werk en hij is zelfs dat kleine korte pasje kwijt.
Ben super blij!!

Carmen  Musselkanaal

Vanmorgen met (spit) heel veel pijn in mijn onderrug m’n bed uitgeschoven! Wat fijn dat ik een afspraak had staan met Ronald Heistek Paardenosteopaat voor een APK voor mijn lieve paard Huslin! Meteen een behandeling voor mezelf ervoor aan kunnen bemachtigen! Bedankt voor de snelle goede service!!! Super blij mee! Al een heel verschil zowel bij mezelf als bij Huslin!

Joyce  Borger

Het is nu 3 maanden na de behandeling en wilde even laten weten dat het nog steeds heel goed gaat met haar. Ben nog steeds blij dat ze zo goed vooruit gegaan is na je behandeling!

Fannie  Stadskanaal

Hij is de ontspanning zelf nu na je behandeling. De trailer gaat prima, zadelen aan de trailer en in de manege. Hij is mooi relaxt. We gaan lekker zo door in de winter. Hij is nu zo anders dan voorheen. Ik ben er erg blij mee!!

Johanna  Delfzijl

Beste Ronald, Ik wilde je even laten weten dat de behandeling haar heel erg goed heeft gedaan. We zijn er heel erg blij mee. Ze is niet meer boos bij het poetsen en rechtsom aandraven gaat zonder problemen. Happy de peppie!! fijn weekend groeten Johanna

Kaïsa  Stadskanaal

Wauw wat liep hij lekker. Wat een heerlijk gevoel zo'n lekker los en tevreden paardje dat graag voor je werkt. Thanks!!

Joyce  Borger

Wilde even laten weten dat het super gaat. Haar staart hangt nu, een dikke week na je behandeling, al niet meer scheef!! Ben super tevreden over het resultaat.

Alisa  Appelscha

Ik heb inmiddels al weer een aantal keren met hem gereden en het verschil is enorm. Mijn vriendelijke paard is terug! Ontzettend bedankt en tot de volgende keer. 

Kim  Bierum

Via deze weg wil ik Ronald Heistek enorm bedanken voor zijn hulp/inzet. ruim een maand geleden heeft hij Zoef behandeld en wauw wat een verschil! ze heeft zich super laten behandelen waar ik echt helemaal verbaasd over was! nu is ze een heel ander paard aan het worden en samen met mijn instructeurs werken we aan het vertrouwen en maken we ons zelf sterker! ons doel? komende zomer toch echt Z starten! (iedereen heeft gezegt toen wij aan dit paard begonnen, dat lukt je niet) Ze kan de oefeningen nu makkelijker bolwerken en de schrikreacties zijn voor 99% weg hierdoor krijg ik steeds meer controle en steeds meer aandacht bij mij. We hebben zoveel vertrouwen in een korte tijd opgebouwd dat we zelfs voor het eerst een bosrit hebben gemaakt! Daarbij komt dat Ronald ook mensen behandeld, zelf liep ik al ruim 2 jaar(door een harde val van het paard) met schouder/nek klachten wat resulteerde in slapeloze nachten en veel pijn. Diverse fysio bezoeken werken maar van korte duur hooguit 2 dagen en dan kwam de pijn weer terug na 2 behandelingen kan ik nu al 2 weken lang zeggen dat ik weer pijn vrij ben en dat de dagelijkse dingen weer makkelijker worden!

Meryam   Finsterwolde

Gelukkig heb ik mijn paard "weer terug". Ik herkende hem de laatste tijd niet meer. Hij reageerde zo zuur op alles. Zelfs het oppakken van zijn benen was een probleem aan het worden. Hij was gewoon zichzelf niet. Maar nu. Hij is weer helemaal de oude. Na je behanddeling heeft het nog een paar dagen geduuurd maar nu is die weer helemaal zoals ik hem ken. Helemaal soepel en los en weer de rust zelve. Mijn complimenten dat je hem, ondanks zijn zure reacties, wel helemaal hebt kunnen behandelen. Gezien alle blokkades in zijn lichaam snap ik het ook wel dat die zo reageerde. Ook ben ik, zoals samen besproken, meer structuur gaan voeren en aan de slag gegaan met de revalidatie oefeningen. De oefeningen gaan nu al behoorlijk goed en hij vindt het nog leuk ook. Heel erg bedankt voor je goede zorgen. Ben er echt heel blij mee!!

Tineke  Musselkanaal

Vanmiddag Huslin onderhanden genomen door osteopaat en giropractor voor paarden Ronald Heistek. Resultaat verbluffend en altijd gezellig om ze bezig te zien!

Heidi  Ter Apel

Superbedankt Ronald Heistek voor je fijne behandelmethode van mijn lieve paard, superrelaxt en weer helemaal soepel.

Jetske  Eemsmond

Wilde jullie nog even enorm bedanken voor jullie geduld en kunde! Ik heb nu een relaxt paard, (gewoon eng want zo ken ik haar helemaal niet!!) Ze krijgt nog even extra vrij tot en met woensdag en kunnen we met een frisse start beginnen. Ze staat nu de hele dag in de wei en ze heeft geen stressvolle rondjes meer geraced. Je ziet haar echt genieten. Rollen in het gras, grazen, beetje rondkijken. Andere mensen die haar kennen was het ook opgevallen dat ze zo veranderd was na de behandeling. Het kan echt alleen nog maar leuker en beter worden voor ons beide vanuit hier!! Ik laat me binnenkort zelf ook behandelen door je. Een soepel lichaam als ruiter is ook voor mijn paard belangrijk.

Miriam Ter Apel

Even een complimentje voor jou! heb vanavond voor het eerst na de vakantie weer les gehad van Jan Willem Vooren. De behandeling en mijn 3 weken vakantie met weidegang hebben hem erg goed gedaan. Hij maakte de passen even groot en was super buigzaam en los in zijn lijf. :-) Jan Willem begon zelf over de positieve veranderingen van hem!! Bij deze!

Carmen  Musselkanaal

Gezellig en een super productieve middag voor mijn twee kanjers Smokey en Huslin!!!
Onwijs bedankt Ronald Heistek!!!
geweldig om de reacties van de paarden te zien en de ontspanning die er ook uit voortvloeid!
zo mooi om te zien!!!

Yentle  Musselkanaal

Ook cogan is onder handen genomen door Ronald Heistek , mooi om direct het verschil te zien van de reactie van de spieren en gewrichten , nu hem een weekje de tijd geven en dan kunnen we weer beginnen met trainen!!
Super bedankt!

Anneke  Assen

Bij deze wilde ik je op de hoogte brengen van hoe het gaat na de behandeling. Ik herken mijn paard niet meer terug. Zo soepel en lenig. Ik had gewoon moeite om mijn balans te houden op hem. Ik merk dat hij zelf ook nog moeten wennen aan zijn blokkade vrije lichaam. Hij voelt nu wat slungelig en moet zijn spieren nu verder op gaan bouwen om sterk te worden. Ik ga nu hard aan de slag met de door jou meegegeven traingstips om zijn dragend vermogen te vergroten en zijn soepelheid uit te bouwen. Ik ben heel tevreden tot nu toe en hou je op de hoogte. Jouw visitekaartje heb ik doorgegeven aan een vriendin en haar het advies gegeven haar paard ook door jou te laten behandelen. 

Chantal  Veendam

Ik wilde even laten weten dat die als een trein loopt na de behandeling. Superflexibel! Bedankt voor de superservice. Echt blij mee!

Linda Assen

Vanavond voor het eerst weer gesprongen na de behandeling. Voor het eerst zit hij na de sprong in de goede galop :-) Voorheen was dat een drama. Hij springt veel soepeler en hoe meer tempo hoe beter hij springt. Met de merrie gaat het ook steeds beter.

Chantal  Emmen

Het gaat heel erg goed met hem. De eerste keer rijden voelde hij wat stijf. Maar ik heb het idee, klinkt misschien gek, dat zijn rug rechter is. Gewoon als ik naar hem kijk. En ik merk dat hij de uitgestrekte draf veel gemakkelijker doet.

John  Emmen

Hij is los en zit lekker in zijn vel. Ook met rijden meer flexibiliteit en snel ontspannen. Merk zeker dat er positieve veranderingen zijn. Ik heb je naam inmiddels aan een bekende doorgegeven die zijn paard ook door jou wil laten behandelen.

Ellen   Alteveer

Mijn paarden vinden het helemaal niet erg om te worden behandeld door Ronald Heistek. Ze zijn helemaal zen en los. Ze waren als was in zijn kundige handen. Straks lopen ze weer de sterren van de hemel. Hadden beiden ook wel even recht op!

Mirjam  Stadskanaal

Ronald ik wilde even laten weten dat het super goed met hem gaat. Afgelopen week heb ik een aantal keer met hem gelongeerd en gereden en ik kan echt een enorm verschil merken met de aansprong in de linker galop. Zowel links al rechtsom galoppeerd die nu veel gemakkelijker. Mijn instructrice heeft naar jouw nummer gevraagd en zal binnenkort contact met je opnemen voor het laten behandelen van haar paarden.

Astrid  Roswinkel

Ik kon helaas de oefeningen aan de hand, die je meegegeven had om mijn paard nog soepeler en sterker te maken, door een blessure bij mijzelf nog niet doen. Daarom besloten toch maar onder het zadel te gaan rijden. Bij de merrie merkte ik heel veel verschil in positieve zin. Ze is weer los. Bij de ruin merk ik ook dat die veel losser is en aan de hand steviger loopt. Vanavond ga ik met hem naar dressuur les en zondag heb ik een wedstrijd. Wordt vervolgd!

Astrid  Roswinkel

Hier het vervolg: Vrijdag avond had ik eerst les in de nieuwe buitenbak van de manege op het moment dat de bodem nog slecht was. Hij was de enige die niet in de bak struikelde en met heel veel onbekende prikkels (menwagens, spelende kinderen, auto met aanhanger met balen hooi erop etc). De wendingen van links naar rechts gingen stukken beter dan voorheen. Vandaag de wedstrijd en de 2de plaats gehaald met 202 punten!! Ik kon in het inrij terrein aanspringen in galop zonder bokken en dat is al een hele vooruitgang. Het is dus al stukken beter met hem en gezien de behaalde 202 punten ziet dat er ook zo uit! :-)

Wilt u uw paard ook gelijk laten behandelen met onze unieke behandelwijze? Dan kan dat via onze pagine: afspraak maken. Wij behandelen overdag, 's avonds en in het weekend en proberen binnen een week de behandelafspraak te plannen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek
Osteopaat voor paarden