• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijze

Tarieven Osteopathie en Chiropractie behandeling paarden

Het tarief voor het geheel behandelen van 1 paard met onze unieke behandelmethode is:

85 euro incl. BTW (70,25 ex. BTW)

Daarnaast vragen wij een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten en reistijd van:

0,30 cent incl. BTW (0,25 cent ex. BTW) per gereden kilometer VV

De gereden kilometers worden berekend vanaf onze vestigingslocatie in Mussel (Groningen) VV volgens de snelste route via maps.google . Maw Indien u 50 kilometer van onze praktijk af woont is de berekening voor de reiskosten/reistijd als volgt: 50 km heen reis + 50 km terugreis maakt totaal 100 km. 100 km x 0,30 = 30 euro incl btw (24,80 euro ex. BTW)

De reiskosten worden per locatie berekend en zijn onafhankelijk van het aantal te behandelen paarden. Maw per locatie worden er dus maar 1 x  reiskosten in rekening gebracht. Bij meerdere paarden, van verschillende eigenaren, kunnen de reiskosten derhalve gedeeld worden.

De rekening dient direct na de behandeling voldaan te worden. Dat kan contant of via pin. Met pin kan alleen als er internet bereik is op de plaats van behandelen! Mocht er geen internet bereik zijn dient de rekening alsnog direct contact voldaan te worden.

Behandelingen vinden bij voorkeur plaats op de locatie alwaar het paard gehuisvest is (vertrouwde omgeving). Voor het paard geeft dat doorgaans de meeste rust en minste stress wat voor de behandeling zeer bevoordelijk is. In overleg kan er ook behandeld worden bij onze praktijk in Mussel. Neemt u daarvoor contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Indien u nog aanvullende vragen heeft kunt u contact opnemen via de pagina: Contact

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Osteopaat Chiropractor paarden
Osteopaat voor paarden