• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijze

Tarieven Osteopathie en Chiropractie behandeling paarden

Voor het onderzoeken en behandelen van uw paard hanteren wij 2 tarieven. Het eerste tarief geldt als u uw paard laat behandelen op 1 van onze behandellocaties in Mussel. Het tweede tarief geldt als wij bij u op stal komen om uw paard te behandelen.

Tarief behandeling van uw paard op 1 van onze behandellocaties in Mussel

Het behandelen van uw paard op 1 van onze behandellocaties is alleen mogelijk als uw paard op vreemd terrein rustig is. Wanneer u van uw paard weet dat die erg onrustig is op vreemd terrein dan lukt het niet altijd het onderzoek en de behandeling volledig uit te voeren. Dan is het bij u op stal langskomen raadzamer.

Meestal kunt u op onze behandellocatie binnen 1 tot 2 week terecht.

Het tarief voor het geheel behandelen van 1 paard op onze behandellocatie met onze unieke behandelmethode (inclusief uitgebreid digitaal opgemaakt behandelrapport wat nadien aan u verzonden wordt en eventuele schriftelijke en of telefonische nazorg, indien noodzakelijk, op basis van fair use policy) is:

100 euro incl 21% BTW ( 82,64 euro ex. 21% BTW) 

Behandeling van uw paard bij u op stal

Indien uw graag wil dat wij langskomen bij u op stal dan vragen wij naast het behandeltarief een tegemoetkoming van de gemaakte reiskosten (De reistijd nemen wij voor eigen rekening). Om de reiskosten enigszins binnen de perken te houden in deze steeds duurder wordende tijden proberen we onze routes zo efficiënt mogelijk te plannen. Hierdoor kan het wat langer duren eer we bij u langs kunnen komen (Heeft het spoed dan kan/mag u altijd naar 1 van onze behandellocaties toe komen. Daar hebben we vaak sneller plek).

Het tarief voor het geheel behandelen van 1 paard bij u op stal met onze unieke behandelmethode (inclusief uitgebreid digitaal opgemaakt behandelrapport wat nadien aan u verzonden wordt en eventuele schriftelijke en of telefonische nazorg, indien noodzakelijk, op basis van fair use policy) is:

100 euro incl 21% BTW ( 82,64 euro ex. 21% BTW)

Daarnaast komt er de tegemoetkoming van de reiskosten bij (de reistijd nemen wij voor eigen rekening):

0.55 cent incl 21% BTW (0.45 cent ex. 21% BTW) per gereden kilometer v.v.

De gereden kilometers worden berekend vanaf onze vestigingslocatie in Mussel (Groningen) V.V. volgens de snelste route via maps.google . Maw Indien u 30 kilometer van onze praktijk af woont is de berekening voor de reiskosten als volgt: 30 km heenreis + 30 km terugreis maakt totaal 60 km. 60 km x 0,55 = 33 euro incl 21% btw (24,79 euro ex. 21% BTW)

De reiskosten worden per locatie berekend en zijn onafhankelijk van het aantal te behandelen paarden. Maw per locatie worden er dus maar 1 x reiskosten in rekening gebracht. Bij meerdere paarden op 1 locatie, van verschillende eigenaren, kunnen de reiskosten derhalve gedeeld worden.

De rekening dient direct na de behandeling voldaan te worden. Dat kan contant of via pin. Met pin kan alleen als er internet bereik is op de plaats van behandelen! Mocht er geen internet bereik zijn dient de rekening alsnog direct contact voldaan te worden. Ons pin-apparaat werkt niet in Duitsland. In Duitsland zal dus altijd contant betaald dienen te worden.

Telefonisch consult

Het heeft altijd de voorkeur om het paard uitgebreid te onderzoeken en behandelen om achter de oorzaak te komen van de problemen. Echter in sommige gevallen is het lastig om een afspraak te maken omdat het paard niet in de nabijheid van onze praktijk gestald is. Te denken valt bv aan zuid/west Nederland en België. Toch worden we regelmatig benaderd door paarden eigenaren die met hun handen in het haar zitten, door de problemen die ze met hun paard hebben, en er geen oplossing voor kunnen vinden. In zo een geval kan een telefonisch consult helpen bij het zoeken van een oplossing.

De kosten voor een telefonisch consult zijn:

25 euro incl. BTW (20.66 ex btw) per 15 minuten

De praktijk leert dat een telefonisch consult van 15 minuten doorgaans afdoende is als de eigenaar van het paard alle vragen paraat heeft en we snel tot de kern van het probleem kunnen doordringen. Om zaken zo helder mogelijk te krijgen kunnen er van tevoren foto's en video's worden gemaild zodat wij in staat zijn zo goed mogelijk te adviseren. Indien er oa vragen zijn over de hoeven is het van belang foto's te sturen van de hoeven vanuit verschillende standpunten: Voorzijde, opzij, achterzijde en onderzijde.

Een telefonisch consult kan via de mail bij ons worden aangevraagd. Daarna zal een belafspraak worden ingepland en een factuur worden aangemaakt. De factuur dient voor het consult te zijn voldaan anders kan het consult geen doorgang vinden.

Belangrijk: Een telefonisch consult kan nooit en te nimmer een uitgebreid lichamelijk onderzoek alsmede behandeling vervangen. Echter wanneer een behandeling niet mogelijk is kan een telefonisch consult wel een goede start zijn om de problemen aan te gaan pakken.

Indien u nog aanvullende vragen heeft kunt u contact opnemen via de pagina: Contact

Ook kunt u gelijk een afspraak maken voor de behandeling van uw paard: Direct afspraak maken

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Osteopaat Chiropractor paarden
Osteopaat voor paarden