• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijze

Tarieven Osteopathie en Chiropractie behandeling paarden

Het tarief voor het geheel behandelen van 1 paard met onze unieke behandelmethode  (inclusief uitgebreid digitaal opgemaakt behandelrapport wat nadien aan u verzonden wordt en eventuele schriftelijke en of telefonische nazorg, indien noodzakelijk, op basis van fair use policy) is:

95 euro incl. 21% BTW (78.51 euro ex. 21% BTW)

Daarnaast berekenen wij een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten (De reistijd nemen wij voor eigen rekening):

0,30 cent incl. 21% BTW (0,25 cent ex. 21% BTW) per gereden kilometer VV

De gereden kilometers worden berekend vanaf onze vestigingslocatie in Mussel (Groningen) VV volgens de snelste route via maps.google . Maw Indien u 50 kilometer van onze praktijk af woont is de berekening voor de reiskosten/reistijd als volgt: 50 km heen reis + 50 km terugreis maakt totaal 100 km. 100 km x 0,30 = 30 euro incl btw (24,80 euro ex. BTW)

De reiskosten worden per locatie berekend en zijn onafhankelijk van het aantal te behandelen paarden. Maw per locatie worden er dus maar 1 x  reiskosten in rekening gebracht. Bij meerdere paarden, van verschillende eigenaren, kunnen de reiskosten derhalve gedeeld worden.

De rekening dient direct na de behandeling voldaan te worden. Dat kan contant of via pin. Met pin kan alleen als er internet bereik is op de plaats van behandelen! Mocht er geen internet bereik zijn dient de rekening alsnog direct contact voldaan te worden.

Osteopathie Chiropractie behandeling van uw paard op onze locaties in Mussel.

Daarnaast kan u met uw paard, in overleg en op afspraak, naar ons toe komen om uw paard op 1 van onze behandellocaties in Mussel te laten behandelen. Dit kan bv  handig zijn als uw paard snel een behandeling nodig heeft en we dat niet meer op korte termijn ingepland krijgen op onze routes. U betaalt dan uiteraard alleen de behandelkosten en geen reiskosten aan ons.  

Indien u nog aanvullende vragen heeft kunt u contact opnemen via de pagina: Contact

Ook kunt u gelijk een afspraak maken voor de behandeling van uw paard: Direct afspraak maken

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Osteopaat Chiropractor paarden
Osteopaat voor paarden