• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijze

Tarieven Osteopathie en Chiropractie behandeling paarden

Voor het onderzoeken en behandelen van uw paard hanteren wij 2 tarieven. Het eerste tarief geldt als u uw paard laat behandelen op 1 van onze behandellocaties in Mussel. Het tweede tarief geldt als wij bij u op stal komen om uw paard te behandelen.

Tarief behandeling van uw paard op 1 van onze behandellocaties in Mussel

Het behandelen van uw paard op 1 van onze behandellocaties is alleen mogelijk als uw paard op vreemd terrein rustig is. Wanneer u van uw paard weet dat die erg onrustig is op vreemd terrein dan lukt het niet altijd het onderzoek en de behandeling volledig uit te voeren. Dan is het bij u op stal langskomen raadzamer.

Meestal kunt op u op onze behandellocatie binnen een week terecht.

Het tarief voor het geheel behandelen van 1 paard op onze behandellocatie met onze unieke behandelmethode (inclusief uitgebreid digitaal opgemaakt behandelrapport wat nadien aan u verzonden wordt en eventuele schriftelijke en of telefonische nazorg, indien noodzakelijk, op basis van fair use policy) is:

97.50 incl 21% BTW ( 80.58 ex. 21% BTW) 

Behandeling van uw paard bij u op stal

Indien uw graag wil dat wij langskomen bij u op stal dan vragen wij naast het behandeltarief een tegemoetkoming van de gemaakte reiskosten (De reistijd nemen wij voor eigen rekening). Om de reiskosten enigszins binnen de perken te houden in deze steeds duurder wordende tijden proberen we onze routes zo efficiënt mogelijk te plannen. Hierdoor kan het wat langer duren eer we bij u langs kunnen komen (Heeft het spoed dan kan/mag u altijd naar 1 van onze behandellocaties toe komen. Daar hebben we vaak sneller plek).

Het tarief voor het geheel behandelen van 1 paard bij u op stal met onze unieke behandelmethode (inclusief uitgebreid digitaal opgemaakt behandelrapport wat nadien aan u verzonden wordt en eventuele schriftelijke en of telefonische nazorg, indien noodzakelijk, op basis van fair use policy) is:

97.50 incl 21% BTW ( 80.58 ex. 21% BTW)

Daarnaast komt er de tegemoetkoming van de reiskosten bij (de reistijd nemen wij voor eigen rekening):

0.50 cent incl 21% BTW (0.41 cent ex. 21% BTW) per gereden kilometer v.v.

De gereden kilometers worden berekend vanaf onze vestigingslocatie in Mussel (Groningen) V.V. volgens de snelste route via maps.google . Maw Indien u 30 kilometer van onze praktijk af woont is de berekening voor de reiskosten als volgt: 30 km heenreis + 30 km terugreis maakt totaal 60 km. 60 km x 0,50 = 30 euro incl 21% btw (24,79 euro ex. 21% BTW)

De reiskosten worden per locatie berekend en zijn onafhankelijk van het aantal te behandelen paarden. Maw per locatie worden er dus maar 1 x reiskosten in rekening gebracht. Bij meerdere paarden, van verschillende eigenaren, kunnen de reiskosten derhalve gedeeld worden.

De rekening dient direct na de behandeling voldaan te worden. Dat kan contant of via pin. Met pin kan alleen als er internet bereik is op de plaats van behandelen! Mocht er geen internet bereik zijn dient de rekening alsnog direct contact voldaan te worden. Ons pin-apparaat werkt niet in Duitsland. In Duitsland zal dus altijd contant betaald dienen te worden.

Behandelingen op verre afstanden buiten ons standaard werk gebied

Ons gangbare werkgebied betreft heel Noord Nederland (Groningen, Drenthe, Friesland, de kop van Overijssel en een stuk Noord west Duitsland). Toch krijgen we regelmatig aanvragen om paarden te behandelen buiten ons werkgebied zoals bv Zuid Holland. Gezien de flinke reistijd en reiskosten die we dan maken hebben we hiervoor afwijkende tarieven en voorwaarden ontwikkeld. Neem contact met ons op voor verdere informatie en de voorwaarden.

Indien u nog aanvullende vragen heeft kunt u contact opnemen via de pagina: Contact

Ook kunt u gelijk een afspraak maken voor de behandeling van uw paard: Direct afspraak maken

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Osteopaat Chiropractor paarden
Osteopaat voor paarden