• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Recensies

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,92 van 5 op basis van 37 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Karen, westerwolde, 11-02-2023 18:38
Hoi Marlene, Het is onvoorstelbaar, we kwamen thuis en natuurlijk heeft onze hond honger. Dus we geven hem zijn bak voer en zonder problemen,zonder vacuüm trekken en zelfs zonder overgeven heeft hij met smaak zijn vlees gegeten en wil hij zelfs meer. Echt geweldig, yesssss eindelijk! Met tranen van blijdschap tik ik nu dit bericht. Nu kunnen we langzaam zijn porties verder uitbreiden en hoeven we niet meer beetje bij beetje te gaan voeren. Wat zal hij zich straks een stuk beter voelen! We houden je natuurlijk op de hoogte. Heel veel groetjes, Karen
Geschreven door De Groot, Stadskanaal, 15-10-2022 16:14
Omdat ons paard enthousiast was na de behandeling van Marlene werd ik zelf ook nieuwsgierig en vond ik het de hoogste tijd. Na ruim 2,5 jaar met een hele pijnlijke nek en dagelijks hoofdpijn stapte ik vandaag binnen bij Ronald Heistek (Manuele- en Hersteltherapie)! Echt waar. Kan m’n geluk nu al niet op, om gewoon weer m’n hoofd te kunnen draaien en te bewegen zónder dat alles zeer doet - na slechts één afspraak. Wat ‘n geweldige professionele en super aardige vaklui zijn dat, zeg. Twee wereld osteopaten. Eerlijk waar. Grote klasse. Ben zó blij ……….. πŸ€— https://www.heistek-mht.nl
Geschreven door Robert, Malden, 24-08-2022 10:46
Van de een op de andere dag kreeg ik het syndroom van Horner (afhangend oog) en een stekende en schurende pijn in mijn oog met uitstraling naar mijn slaap en kaak. Hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een zenuw. De pijn in mijn oog was echt ondraagbaar. Anderhalf jaar heb ik bij 2 verschillende neurologen, een kaakspecialist en 2 kaakfysio's gelopen. Met geen resultaat - men kon niet achterhalen waar het probleem vandaan kwam. Ik slikte elke dag 6 tabletten pijnstillers om de pijn draagelijk te houden. Nadat ik het hele internet had afgezocht naar alternatieve kwam ik bij Heistek terecht. 1 behandeling gehad en merkte direct verlichting. Aangezien wij niet in de buurt woonde herhaald mijn vrouw de behandeling nu zelf (1 x in de 2 weken). Het resultaat nu is dat ik voor 90% van mijn klachten af ben en geen medicatie meer nodig heb. Nogmaals erg bedankt - voor mij voelt het als een wonder waarvoor ik Ronald erg dankbaar ben.
Geschreven door nicole, winschoten, 08-08-2022 09:35
De grote zwarte reus uit is na 3 weken oefeningen, na jouw behandeling, super los door zijn lijf en schouderbinnenwaarts en wijken gaan een stuk soepeler en veel makkelijker. Vanavond voor het eerst weer op gestapt. Bedankt! πŸ₯³πŸ˜πŸ™Œ
Geschreven door Merel, Veendam, 03-06-2022 14:12
Met schouderklachten naar de praktijk gekomen. Jij was de enige die echt goed naar het schouderprobleem keek. Alle anderen gingen er al gauw van uit: het zal dit of dat wel zijn. Waarvoor mijn hartelijke dank! En dat heeft goed geholpen bij de behandeling en het herstel van mijn schouderproblemen.
Geschreven door Michelle, Veendam, 21-04-2022 07:23
Poosje terug ben je bij onze Dental geweest. Hij is ontzettend opgeknapt van de behandeling. Mijn dochter durft weer op hem te rijden en Dental is erg ontspannen. Hij ligt zelfs buiten te slapen, wat die eerder nooit deed. Zeer tevreden dus!
Geschreven door Renny, Beilen, 07-04-2022 11:38
Ik krijg veel vragen over hoe het nu met ons Bartje gaat. Hiervoor hartelijk dank voor de lieve berichtjes en interesse πŸ‘ Bij deze een verkorte versie over hoe en wat omtrent onze Bartje. Vorige week donderdag zijn wij bij de dierenarts geweest voor een gesprek, en een soort van 'APK'. Bartje mag Gabapentine blijven gebruiken mits de dierenarts hem 3 a 4 keer per jaar ziet en hem dan gaat controleren. Gezien Bartje vorige week weer een soort van terugslag had, heb ik weer een afspraak gemaakt met Marlene Heistek Hondenosteopaat Paardenosteopaat . Wij merken (nu ook weer) dat Bartje hier enorm veel baat bij heeftπŸ‘Œ Bartje is nu weer Bartje. πŸ˜„πŸ™ˆ Zo geweldig hoe Bartje iedere keer weer zo opknapt van deze behandeling. ❀ Het positieve is ook dat er nu meer tijd zit tussen een behandeling. Wij zijn voorzichtig optimistisch. πŸ€žπŸ€ Een aanrader !! https://www.heistek-mht.nl/over-ons/
Geschreven door Gea, Zuidwolde, 24-08-2018 14:57
3 jaar lang hielspoorklachten gehad (en het laatste jaar daarvan ook een tennisarm) en ondanks veel behandelingen als shockwave, fysiotherapie, injecties, gelzooltjes enz. geen verbetering. Na een paar behandelingen door Ronald (en goede zooltjes van een podotherapeut) klachten vrij! Geen hielspoor en geen tennisarm meer! Super behandeling! En goede adviezen.
Geschreven door Bennie en Dirko, Smilde, 13-06-2018 20:22
Ronald, je hebt fantastisch werk geleverd. Onze tennisellebogen gaan steeds beter. En ook mijn schouder is een stuk opgeknapt. Kan sinds jaren weer op mijn zij liggen. Bedankt.
Geschreven door Yo vd Graaf, Assen, 31-10-2017 12:35
De huisarts had gezegd dat ik er een jaar last van zou hebben en niks aan kon doen! Ik kon m'n dochter van 1,5 jr niet eens meer optillen. Na 4 behandelingen in ongeveer 6 weken ben ik er helemaal van af . Super bedankt!!
Geschreven door Greta, Veendam, 15-09-2017 16:25
Na 3 behandelingen is mijn tennisarm zo goed als verdwenen. Bedankt,
Geschreven door J.Knol, mussel, 03-07-2017 22:20
Beste Ronald, wat een genoegen: na anderhalf jaar spierpijnen aan schouders, behandelingen van twee fysio therapeuten elders, eindelijk baat..... ja hoor, ongelooflijk - na 3 behandelingen was 75 % van de pijn weg, nog wat nabehandelingen en nu.....verlost! Geweldig prettige (en holistische) benadering, ik kan weer verder, super bedankt en als er weer wat opduikt: ik weet je te vinden, hartelijke groet en hééééél veel dank Koos Knol
Geschreven door Björn, Beilen, 16-05-2017 21:16
Ronald, bedankt voor de perfecte behandelingen van mijn Tennisarmen!! Gr Björn
Geschreven door Thijs Oosterhuis, Siddeburen, 17-08-2016 22:11
Mijn vrouw Brechtje is na vier behandelingen pijnvrij en tennist weer. Ik ben zelf fysiotherapeut en ben van oordeel dat Ronald professioneel en vakkundig werkzaam is. Als ik gelijksoortige klachten heb ga ik hier naar toe!
Geschreven door Romy van der Wiel, Joure, 04-02-2016 13:17
Alle sterretjes geel, geen twijfel mogelijk!!
Geschreven door Romy van der Wiel, Joure, 04-02-2016 13:15
Na jaren rond te hebben gelopen met rug- en nekklachten en een tennisarm ben ik nu pijnvrij en van al mijn klachten af. Via internet Ronald gevonden en zeker een aanrader, ondanks de kilometers die ik ervoor moest afleggen. Zeker de moeite waard! Bedankt Ronald.
Geschreven door Annet Knoll, Meppel, 13-01-2016 11:50
Sorry, alle sterretjes hadden geel gemoeten...
Geschreven door Annet Knoll, Meppel, 13-01-2016 11:48
Ronald heeft mijn tennisarm behandeld waar ik al heel lang last van had. Meerdere masseurs bezocht en het mocht niet baten. Nu genezing en het gaat heel goed. Ook krijg je naast een behandeling ook een stukje bewustwording mee, waar het vandaan komt. Blij mee! Ook mijn nek en schouder nog laten behandelen, waar ik ook veel baat bij heb. Ik ben blij dat ik bij Ronald terecht ben gekomen, de kilometertjes had ik er voor over. Als er weer wat is, rij ik direct naar Mussel. Ronald, bedankt!
Geschreven door Arie, Assen, 15-12-2015 20:17
Nu, vier weken na 3 massages is de tennisarm zo goed als verdwenen/genezen. Chapeau! voor de masseur. Bedankt Ronald. Hartelijk aanbevolen!
Geschreven door Mark, Groningen, 08-12-2015 13:10
Bij deze een positieve recensie mbt Heistek manuele en hersteltherapie. Ik had last van een tennisarm en heb me er 4 keer voor laten behandelen. Na de laatste behandeling had mijn lichaam nog 4 weken nodig om mijn Tennisarm definitief helemaal te genezen. Dat is een normale termijn die een lichaam nodig heeft maar het stelt wel je uithoudingsvermogen op de proef. Tevens is mij door Ronald een stuk bewustwording bijgebracht om herhaling van een Tennisarm in de toekomst zoveel als mogelijk te voorkomen. Inmiddels heb ik de praktijk al bij meerdere mensen aanbevolen. "Van goed werk krijg je werk". Succes met de praktijk.