• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Recensies

Wat vinden klanten van Heistek Manuele- en Hersteltherapie

Gemiddeld: 4,90 van 5 op basis van 30 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Gea, Zuidwolde, 24-08-2018 14:57
3 jaar lang hielspoorklachten gehad (en het laatste jaar daarvan ook een tennisarm) en ondanks veel behandelingen als shockwave, fysiotherapie, injecties, gelzooltjes enz. geen verbetering. Na een paar behandelingen door Ronald (en goede zooltjes van een podotherapeut) klachten vrij! Geen hielspoor en geen tennisarm meer! Super behandeling! En goede adviezen.
Geschreven door Bennie en Dirko, Smilde, 13-06-2018 20:22
Ronald, je hebt fantastisch werk geleverd. Onze tennisellebogen gaan steeds beter. En ook mijn schouder is een stuk opgeknapt. Kan sinds jaren weer op mijn zij liggen. Bedankt.
Geschreven door Yo vd Graaf, Assen, 31-10-2017 12:35
De huisarts had gezegd dat ik er een jaar last van zou hebben en niks aan kon doen! Ik kon m'n dochter van 1,5 jr niet eens meer optillen. Na 4 behandelingen in ongeveer 6 weken ben ik er helemaal van af . Super bedankt!!
Geschreven door Greta, Veendam, 15-09-2017 16:25
Na 3 behandelingen is mijn tennisarm zo goed als verdwenen. Bedankt,
Geschreven door J.Knol, mussel, 03-07-2017 22:20
Beste Ronald, wat een genoegen: na anderhalf jaar spierpijnen aan schouders, behandelingen van twee fysio therapeuten elders, eindelijk baat..... ja hoor, ongelooflijk - na 3 behandelingen was 75 % van de pijn weg, nog wat nabehandelingen en nu.....verlost! Geweldig prettige (en holistische) benadering, ik kan weer verder, super bedankt en als er weer wat opduikt: ik weet je te vinden, hartelijke groet en hééééél veel dank Koos Knol
Geschreven door Björn, Beilen, 16-05-2017 21:16
Ronald, bedankt voor de perfecte behandelingen van mijn Tennisarmen!! Gr Björn
Geschreven door Thijs Oosterhuis, Siddeburen, 17-08-2016 22:11
Mijn vrouw Brechtje is na vier behandelingen pijnvrij en tennist weer. Ik ben zelf fysiotherapeut en ben van oordeel dat Ronald professioneel en vakkundig werkzaam is. Als ik gelijksoortige klachten heb ga ik hier naar toe!
Geschreven door Romy van der Wiel, Joure, 04-02-2016 13:17
Alle sterretjes geel, geen twijfel mogelijk!!
Geschreven door Romy van der Wiel, Joure, 04-02-2016 13:15
Na jaren rond te hebben gelopen met rug- en nekklachten en een tennisarm ben ik nu pijnvrij en van al mijn klachten af. Via internet Ronald gevonden en zeker een aanrader, ondanks de kilometers die ik ervoor moest afleggen. Zeker de moeite waard! Bedankt Ronald.
Geschreven door Annet Knoll, Meppel, 13-01-2016 11:50
Sorry, alle sterretjes hadden geel gemoeten...
Geschreven door Annet Knoll, Meppel, 13-01-2016 11:48
Ronald heeft mijn tennisarm behandeld waar ik al heel lang last van had. Meerdere masseurs bezocht en het mocht niet baten. Nu genezing en het gaat heel goed. Ook krijg je naast een behandeling ook een stukje bewustwording mee, waar het vandaan komt. Blij mee! Ook mijn nek en schouder nog laten behandelen, waar ik ook veel baat bij heb. Ik ben blij dat ik bij Ronald terecht ben gekomen, de kilometertjes had ik er voor over. Als er weer wat is, rij ik direct naar Mussel. Ronald, bedankt!
Geschreven door Arie, Assen, 15-12-2015 20:17
Nu, vier weken na 3 massages is de tennisarm zo goed als verdwenen/genezen. Chapeau! voor de masseur. Bedankt Ronald. Hartelijk aanbevolen!
Geschreven door Mark, Groningen, 08-12-2015 13:10
Bij deze een positieve recensie mbt Heistek manuele en hersteltherapie. Ik had last van een tennisarm en heb me er 4 keer voor laten behandelen. Na de laatste behandeling had mijn lichaam nog 4 weken nodig om mijn Tennisarm definitief helemaal te genezen. Dat is een normale termijn die een lichaam nodig heeft maar het stelt wel je uithoudingsvermogen op de proef. Tevens is mij door Ronald een stuk bewustwording bijgebracht om herhaling van een Tennisarm in de toekomst zoveel als mogelijk te voorkomen. Inmiddels heb ik de praktijk al bij meerdere mensen aanbevolen. "Van goed werk krijg je werk". Succes met de praktijk.
Geschreven door Hans Laanstra, Assen, 20-11-2015 15:36
De workshop spaar je handen gevolgd. Zeer de moeite waard! Dank voor je tips en uitleg. Een aanrader voor iedereen die dagelijks met massage bezig is... Succes Ronald en Marlene Hans Laanstra Sportmassage en coaching
Geschreven door Erwin, Groningen, 15-10-2015 19:12
Als eigenaar van een kaaswinkel heb ik mijn armen hard nodig om oa de kazen te snijden. Toen ik een tennisellleboog kreeg zat ik met de handen in mijn haar daar ik amper meer een kaas kon afsnijden. Via een klant gewezen op de manuele praktijk van Heistek. Bij de eerste behandeling werd mij verteld dat er doorsnee genomen 3-4 behandelingen nodig zijn. Echter na 2 behandelingen ging het al zo goed dat ik geen verdere behandeling meer nodig had. Misschien ben ik een uitzondering dat het zo snel ging maar ik ben er in ieder geval heel blij mee dat ik zo vakkundig geholpen ben.
Geschreven door Ruud, Kampen, 30-09-2015 11:24
Ik heb een eigen bedrijf en door mijn tennisarm aan mijn rechterarm was ik bijna niet meer in staat om mijn werk nog goed te doen. Toen ook mijn linkerarm begon pijn te doen ben ik op internet gaan zoeken naar een specialist in het behandelen van Tennisarmen. Uiteindelijk ben ik bij Heistek terecht gekomen. Helaas werden mijn behandelingen (totaal 4 stuks) niet vergoed door mijn verzekering maar het was me elke euro dubbel en dwars waard. Na elke behandeling voelde ik dat het steeds beter ging en wat het belangrijkste is: Ik kan mijn werkzaamheden voor mijn bedrijf weer volledig uitvoeren. Heistek manuele therapie is wat mij betreft een echte aanrader.
Geschreven door Kees , Leeuwarden, 16-09-2015 15:05
Onvoorstelbaar maar waar. Na veel te lang te hebben doorgelopen met mijn Tennisarm mij door Ronald Heistek laten behandelen. Na 4 behandelingen was ik er vanaf. Zeer aan te bevelen en niet duur!
Geschreven door Mark, Ter Apel, 14-08-2015 11:45
De manuele praktijk van Heistek staat hier in de buurt bekend om zijn Tennisarm behandelingen. Toch heb ik contact gezocht of ze wat voor mijn lage rugklachten konden beteken. Na het telefonisch contact heb ik een afspraak gemaakt. De behandeling was heel gericht en ik voelde dat er heel diep op mijn spieren in de rug werd ingewerkt. Na de behandeling was ik wat stijf maar de dagen erna voelde ik me herboren. De lage rug was weer soepel en pijnvrij. Ik kom zeker vaker langs voor een onderhoudsbeurt zodat alles lekker los blijft.
Geschreven door Chantal, Pekela, 13-07-2015 08:14
Voor het eerst weer een keertje kunnen cani crossen. :-) Heerlijk gelopen! Door Heistek manuele- en hersteltherapie, geen spatje last van hielspoor of mijn enkelband, gaat erg goed dus dankzij de behandelingen.
Geschreven door R. kuiper, Winschoten, 25-06-2015 11:24
Pas 1 behandeling gehad voor mijn hielspoor klachten maar nu merk ik al een wereld van verschil. Ik had zoveel pijn dat ik alleen nog maar voetje voor voetje de trap af kon en nu na de eerste behandeling kan ik al weer redelijk normaal de trap af lopen. Ondanks de soms pijnlijke behandeling kijk al uit naar de volgende behandeling. Als deze lijn doorzet ben ik in no time van mijn klachten af.