• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Aangezichtspijn bij vrouwen

Aangezichtspijn komt in de meeste gevallen meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Waarom is dat en wat is er te doen aan de aangezichtspijn?

Aangezichtspijn bij vrouwen

Het is niet echt duidelijk waarom de aangezichtspijn bij vrouwen meer voorkomt dan bij mannen. Feit is wel dat het in de meeste gevallen voorkomt bij vrouwen boven de 40 jaar. Desondanks komen wij ook jongere mensen tegen in onze praktijk met aangezichtspijn.

De behandeling van de aangezichtspijn is echter niet geslacht afhankelijk. Maw vrouwen hebben evenveel kans als mannen om van de klachten af te komen. Belangrijk is in ieder geval om eerst de oorzaak van de aangezichtspijn te achterhalen. Is er sprake van een ontsteking in de kaak met als gevolg uitstralingspijn naar het gezicht? Is er mogelijk een beknelde zenuw? etc. Een arts kan daar uitgebreid onderzoek naar doen.

Helaas gebeurt het vaak dat er geen aanwijsbare oorzaak gevonden wordt door de arts, voor de aangezichtspijn, waardoor een effectieve behandeling lastig is. Daar onze visie op het ontstaan van aangezichtspijn afwijkt van de reguliere inzichten boeken wij meestal wel succes bij de mensen alwaar geen oorzaak (bv beknelde zenuw) gevonden kan worden door de arts.

Benieuwd hoe wij uw aangezichtspijn kunnen behandelen? Leest u dan verder op onze pagina nieuwe behandeling aangezichtspijn.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Voor het maken van een afspraak voor de behandeling van uw aangezichtspijn kun het ons afspraken formulier invullen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek Manueel therapeut