• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Hoofdpijn achterhoofd links

Wat kunnen de oorzaken zijn als u hoofdpijn voelt links achter op uw hoofd? Hoe kunnen wij u verder helpen met uw hoofdpijn?

Oorzaken hoofdpijn achterhoofd links

De oorzaken van deze soort hoofdpijn kunnen heel divers zijn. Te weinig drinken of een dag met heel veel zorgen aan uw hoofd. Echter er kan bv ook sprake zijn van een geirriteerde zenuw (occipitalis neuralgie). Om zeker te weten dat er geen ernstige zaken aan de hand zijn is het raadzaam om bij langdurige heftige pijn links achter op uw hoofd uw arts te raadplegen voor nader ondertzoek. Als er geen oorzaken gevonden, zoals bv een geirriteerde zenuw, worden dan kunnen wij u zeer waarschijnlijk verder helpen.

Andere oorzaak van hoofdpijn op achterhoofd links

Vaak zien we dan dat de pijn veroorzaakt wordt door overbelaste beschadigde spieren rond het hoofd en de nek. Dat is heel makkelijk te behandelen en geeft vaak snel resultaat waardoor uw hoofdpijn in korte tijd kan afnemen. Op de pagina hoofdpijn behandeling leest u verder hoe wij doorgaans maar 1 behandeling nodig hebben om u op weg te helpen van uw hoofdpijn af te komen.

Ook kunt u gelijk een afspraak maken voor uw behandeling van uw hoofdpijn.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl