• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Aspecifieke lage rugpijn

Er is sprake van Aspecifieke lage rugpijn als er pijn gevoeld wordt in de rug tussen de ribben en de bilplooien. Echter een duidelijke oorzaak van deze klachten kan dan niet gevonden worden.

Het is uitermate vervelend als mensen pijnklachten in de lage rug hebben maar er geen oorzaak gevonden kan worden. Veelal krijgen mensen het advies van een arts te blijven bewegen en soms krijgen ze pijnstillers mee. Ondanks het bewegen en de pijnstillers helpt dat niet altijd voldoende.

Door de (soms ondragelijke) pijn in de lage rug verkrampen mensen vaak helemaal met hun spieren wat bewegen extra moeilijk maakt. In onze praktijk maken we de (in)direct betrokken spieren en pezen los alsmede de betrokken gewrichten en vaak zien we dan dat de pijnklachten ook snel afnemen. 

Vaak zijn enkele manuele behandelingen al voldoende om een flinke verlichting van uw pijnklachten te realiseren.

Als u meer wilt lezen over onze unieke en snelle behandelmethode voor lage rugpijn kunt u verder lezen op de pagina: Behandeling lage rugpijn.

Ook hebben we enkele tips voor lage rugpijn op een rijtje gezet.

Als u meer wilt lezen over lage rugpijn kunt u terecht op: artikelen lage rugpijn.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen maar ook gelijk een afspraak maken om uw rugklachten zsm te laten behandelen.

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek Manueel therapeut