• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Hardnekkige Tenniselleboog

Een hardnekkige Tenniselleboog is zeer goed te verhelpen. Als de Tenniselleboog hardnekkig is, dan is dat niks anders dan dat de oorzaak, van het ontstaan van de Tenniselleboog, alsmede een effectieve behandeling van de Tenniselleboog niet goed zijn aangepakt. Hoe het dan wel aan te pakken?

De oorzaak van de hardnekkige Tenniselleboog

Een Tenniselleboog is niks anders dan een overbelastingsblessure. Samen met een ervaren gespecialiseerde therapeut voor Tennisellebogen kan je er doorgaans makkelijk achter komen wat die oorzaken zijn. Daarna kan gekeken worden hoe die oorzaken aan te pakken. In de meeste gevallen, is onze ervaring, is dat makkelijk oplosbaar.

Effectieve behandeling van de Tenniselleboog

Daarnaast is het heel belangrijk dat de Tenniselleboog effectief behandeld gaat worden. Wij hebben als praktijk zeer veel ervaring in het behandelen van Tennisellebogen waardoor we gemiddeld 3-4 behandelingen nodig hebben. Op onze pagina Tennisarm behandeling kunt u uitgebreid lezen hoe wij te werk gaan en waarom wij meestal maar 3-4 behandelingen nodig hebben om je van je Tenniselleboog af te helpen.

Voor verdere vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast kan je gelijk een afspraak aanvragen om de hardnekkige Tenniselleboog zsm te laten verhelpen.

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl
Ronald Heistek Manueel therapeut