• Ook afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk
  • Unieke behandelwijzen

Tarieven

De onderstaande tarieven gelden voor de humane consulten in onze praktijk. Voor de tarieven voor het behandelen van paarden of honden verwijzen we u door naar de pagina's: Tarieven paarden  Tarieven Honden Osteopathie

Het navolgende tarief geldt voor een standaard humaan consult van 30 minuten:

 • 57,50 euro incl 21% Btw

Tijdens een consult van 30 minuten kan bv 1 tennisarm of 1 voet met hielspoor voldoende behandeld worden.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, belt u dan zo spoedig mogelijk uw afspraak af. Wij streven er naar een ieder binnen een week te laten langskomen op een consult. Dit vergt regelmatig enig regelwerk gezien de grote drukte. Wanneer u op tijd afbelt (uiterlijk 24 uur voordat u de afspraak heeft staan) kunnen wij de vrijgekomen ruimte gebruiken voor een andere patient. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Betaling

De kosten van de behandeling dienen na afloop direct Contant of met Pin voldaan te worden.

Met de factuur, die u na de betaling van ons krijgt via de mail, kunt u een verzoek indienen bij uw verzekeringsmaatschappij om de gemaakte kosten vergoed te krijgen.

Omdat wij als praktijk graag alle aandacht en tijd aan onze klanten willen besteden hebben we geen contracten afgesloten bij verzekeringsmaatschapijen en hebben wij ook geen AGB code. Hierdoor zijn we geen tijd kwijt aan overbodige administratieve handelingen en audits voor verzekeringsmaatschappijen en andere betrokken instanties waardoor wij onze tijd volledig aan u kunnen besteden met als doel een zsm herstel. Mocht u er zeker van willen zijn of uw verzekeringsmaatschappij de kosten van onze behandelingen aan u zal vergoeden dan is ons advies dat tevoren bij uw verzekeringsmaatschappij schriftelijk na te vragen.

Er zijn ook AOV verzekeringen (arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers) die de facturen voor hun verzekerdere vergoeden. Informeer hier naar als zelfstandig ondernemer of ze behandelingen, uitgevoerd door onze praktijk, vergoeden.

De praktijk leert dat steeds meer werkgevers de door de patiënt gemaakte kosten naderhand vergoeden aan hun werknemers. Dit daar de werkgever er ook bij gebaat is dat hun personeel gezond en fit is en ze meer kosten kwijt zijn als hun werknemer langdurig thuis komt te zitten met bijvoorbeeld een Tennisarm - Tenniselleboog of Hielspoor. Na de contante betaling krijgt u van ons de factuur mee en met die factuur kunt u uw werkgever laten zien welke kosten u gemaakt heeft en de werkgever verzoeken de kosten terug te betalen. Indien de werkgever een aanvullende verklaring wil van ons, met betrekking tot de noodzaak van de behandeling, kunnen wij die op verzoek opmaken en toezenden. 

 

 

Afspraak maken
Contact opnemen
06-37009839

Heistek manuele- en hersteltherapie
Mussel a Kanaal Oostzijde 9
9584 TD Mussel (Groningen)
info@heistek-mht.nl